29 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

GUPSE ÖZAY’IN YENİ FİLMİ GÖRÜMCE İZMİRLİLER İLE BULUŞUYOR

Beşiktaş Kültür Merkezi’nin yapımcılığını gerçekleştirdiği, Ege Üniversitesi Radyo TV ve Sinema Bölümünden mezun olan Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı ve başrolde oynadığı “Görümce” filmi 2 Aralık Cuma günü vizyona giriyor.

Gupse Özay’ın Yeni Filmi Görümce İzmirliler İle Buluşuyor

01 Aralık 2016 Perşembe 14:17

Beşiktaş Kültür Merkezi’nin yapımcılığını gerçekleştirdiği, Ege Üniversitesi Radyo TV ve Sinema Bölümünden mezun olan Gupse Özay’ın  senaryosunu yazdığı ve  başrolde oynadığı “Görümce” filmi 2 Aralık Cuma günü vizyona giriyor.

“Görümce” filminde Gupse Özay’a başrollerde Buğra Gülsoy ve Eda Ece eşlik ediyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda Zeynep Kankonde, Danilo Zanna, Özlem Tokarslan, İnci Pars, Dilşah Demir, Özlem Öçalmaz gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise daha önceden Patron Mutlu Son İstiyor ve Kocan Kadar Konuş filmlerinden tanınan  Kıvanç  Baruönü yapıyor.

Filmin İzmir galası,  Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece’nin, katılımıyla 2 Aralık Cuma günü Devajans organizasyonu ile İzmir Optimum Outlet, Cinemaximum salonlarında gerçekleştirilecek. 

FİLMİN KONUSU
Yeliz fazlaca düşkün olduğu erkek kardeşi Ahmet’le mutlu mesut yaşar fakat Ahmet bir kıza aşık olup evlenme teklifi edince dünyası başına yıkılır. Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verir ve ayırma planlarına başlar. Bir tarafta yeliz, bir tarafta Deniz ve her şeyden habersiz Deniz’i ablasının tuzaklarından korumaya çalışan Ahmet’i türlü komik maceralar bekler. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.