07 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara8°C

ARTIK PASLI, KÜFLÜ SULARI İÇMEYECEĞİZ

Artık Paslı, Küflü Suları İçmeyeceğiz

Artık Paslı, Küflü Suları İçmeyeceğiz

13 Haziran 2017 Salı 09:58

MASKİ Genel Müdürlüğü, ’95 Mahalle Projesi’ kapsamında Selendi ilçesine bağlı Kayranlar Mahallesi’nde başladığı 3 kilometrelik içme suyu hattı döşeme işinde sona yaklaştı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçede sağlıklı bir sistemle altyapı ağları inşa ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yapılan çalışma kapsamında Selendi’nin Kayranlar Mahallesi’nin de altyapı dönüşümünde sona yaklaşıldı. ’95 Mahalle Projesi’nde yer alan Kayranlar’a toplamda 3 kilometre içme suyu hattı döşeniyor. MASKİ ekipleri, mahallenin daha önce yağmursuyu ve kanalizasyon hattını da yenilemişti.

Tertemiz su içecekler
Mahalle sakini Kamil Köse, mahallelerine yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, çalışmaların kendi geleceklerine yapılan önemli bir yatırım olduğunu söyledi.

Mahalle Muhtarı Yunus Köse, artık sağlıklı bir sistemden su içecekleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Muhtar Köse, “Artık paslı, küflü suları içmeyeceğiz. Tertemiz su içmiş olacağız. Bu iş bittiğinde taş döşeme çalışmasına başlanacak. O zaman her şey çok güzel olacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. // EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.