• BIST 8970.5
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

Yoga İle Sağlıklı Yaşam 24 Mart’ta Agora Sohbetleri’nde!

Yoga İle Sağlıklı Yaşam 24 Mart’ta Agora Sohbetleri’nde!
Her hafta Cuma günü alanında uzman konukları ağırlayan Agora Sohbetleri, 24 Mart Cuma günü Yoga Uzmanı Harika Elden’i ağırlayacak.

Her hafta Cuma günü alanında uzman konukları ağırlayan Agora Sohbetleri, 24 Mart Cuma günü Yoga Uzmanı Harika Elden’i ağırlayacak. Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında saat 16:00’da başlayacak olan söyleşide,  Yoga uzmanı Harika Elden ‘’Yoga ile Sağlıklı Yaşam’’ konusu ile ziyaretçiler ile buluşacak. Yoga nedir, sağlıklı yaşam için neler yapmalıyız, faydaları nelerdir, kişiye göre yoga hareketleri hakkında katılımcıları bilgilendirecek olan Harika Elden, merak edilen soruları cevaplayacak.

SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN: YOGA
Yoga, kökeni Hindistan’a dayanan köklü bir felsefe, bir yaşam biçimidir. Amaç kişinin ruhsal ve bedensel yönden huzur bulmasıdır. Bu da her şeyden evvel kişinin kendini tanıması ile mümkün olacaktır. Yoga kişinin kendini tanıması hususunda en etkili yöntemlerden biridir. Yoga bir dini inanç değildir. Kişinin kendini derinlemesine tanıması ve bu sayede kendinden hareketle evrenin uyumunu yakalaması esasına dayanır. Kişi canlı cansız her şeye derin bir sevgi beslemeyi öğrenir. Bu da onun anlamsız acılarla yıpranmasını engeller. 

Ayrıca farklı hareketlerin bir araya gelmesinden oluşan; vücut, zihin ve ruhu kapsayan oldukça eski bir kendini geliştirme sistemi olan yoganın, birçok hastalığın tedavisinde iyi geldiğine inanılmaktadır. Yoga;  ruhsal sağlığın yanı sıra metabolizmanın, kas gelişiminin ve sinir sistemi gibi birçok bedensel fonksiyonun da düzene girmesini sağlamaktadır.

Yoga Uzmanı Harika Elden 24 Mart Cuma günü saat 16:00’da gerçekleşecek olan söyleşisinde; yoganın temel basamakları ve de sağlık açısından sağlayabileceği faydaları anlatırken, yoga hareketlerini düzenli uygulayan bireyin hayatını da nasıl olumlu etkileyeceğinden bahsedecek. Daha sonra Elden, başlangıç yoga hareketlerini izleyicilerle uygulamalı olarak paylaşacaktır. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894