• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Yeni Qr Code Uygulaması Vitrin Sürprizleri Başlıyor

Yeni Qr Code Uygulaması Vitrin Sürprizleri Başlıyor
Kendi sektöründe İzmir'de her zaman ilkleri gerçekleştiren Agora Alışveriş Merkezi, eğlenceli ve kişiye özel avantajları olan bir uygulama ile teknolojinin nabzını yakalıyor.

Kendi sektöründe İzmir'de her zaman ilkleri gerçekleştiren Agora Alışveriş Merkezi, eğlenceli ve kişiye özel avantajları olan bir uygulama ile teknolojinin nabzını yakalıyor. Agora Alışveriş Merkezi, günümüzde hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelen akıllı cep telefonu sahiplerine QR Code uygulama yarışması ile birçok sürpriz hediye ve avantaj sunmaya hazırlanıyor. Alışveriş Merkezi genelinde 20Ocak 2017 tarihinde başlayacak olan fırsat uygulaması 20 Mart 2017 tarihinde son bulacaktır.  

QR CODE YARIŞMASI İLE MUHTEŞEM FIRSATLARI YAKALAYIN!
Agora Alışveriş Merkezi 20 Ocak tarihinde startını vereceği ‘Vitrin Sürprizleri’ uygulaması ile belirli mağaza vitrinlerine yerleştirilecek olan QR Code stickerlarını okutan ziyaretçileri birçok avantaj bekleyecek. Birbirinden seçkin markaların bu uygulamaya özel indirim ve kampanyalarının,Agora Alışveriş Merkezi mağazalarından çok özel hediyelerin, Agora sinemalarından davetiyelerin ve farklı birçok hediyenin saklı olacağı stickerlar şanslı ziyaretçilerini bulacak. Ayrıca QR codelara gizlenmiş olan Agora’nın 5 harfini birleştiren ziyaretçilerAgora Alışveriş Merkezi’nden tabletkazanma fırsatı elde edecekler. 
Vitrinlerde bulunan kodları okutan ziyaretçilerin önceliğinin AGORA’nın harflerini bir araya getirmek olacağı uygulama da harflerin kodlanmadığı diğer stickerlardan çıkacak kişiye özel avantajlar ve hediyeler ile taçlanacak.

YENİLENEN AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ MOBİL UYGULAMA 
İzmirliler için 13 yıldır vazgeçilmezler arasına giren Agora Alışveriş Merkezi uzun süredir hayatınızı kolaylaştıracak özelliklerle cebinizde. Agora ziyaretçileri yenilenen Agora mobil uygulama ile mağaza, cafe&restaurantların liste, lokasyon, iletişim adresleri ve kampanyalarına rahatça ulaşabiliyorlar. Ayrıca Agora Card ayrıcalıklarından faydalanabiliyor, güncel etkinliklerden haberdar olup,kendi alışveriş listelerini oluşturabiliyorlar. Mobil Life konsepti için yatırımlarını arttıran Agora Alışveriş Merkezi, mobil uygulamayı indiren ziyaretçilerine her ay web sitesi ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan Agora E-dergi’yi inceleme fırsatı sunarken, uygulamayı indirenler Agora Sinemalarında vizyondaki filmleri inceleyip bilet satın alabiliyorlar. 

Agora Alışveriş Merkezi İcra ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Noyan; Agora Alışveriş Merkezi’nin yenilenen mobil uygulamasıyla birlikte kişiye özel fırsatlar sunduklarını ve teknolojik gelişmeleri takip ederek farklı projeler geliştirdiklerini belirtti. Noyan; “QR Code Vitrin Sürprizleri” yazılımı ile ziyaretçiler için hem eğlenceli hem de avantajlı bir projeyi hayata geçireceklerini vurgulayarak, QR codelara gizlenmiş birçok hediye ve indirim fırsatını kaçırmamaları için herkesi bu keyifli uygulamayı keşfetmeye davet etti. // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894