• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Terör Örgütleriyle Mücadelemiz Devam Edecek

Terör Örgütleriyle Mücadelemiz Devam Edecek
Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Terör örgütleriyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Terör örgütüne bulaşmış kim varsa ister gazeteci ister öğretmen olsun, ister doktor ister siyasetçi olsun, hukuk içerisinde mücadele edeceğiz." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Terör örgütleriyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Terör örgütüne bulaşmış kim varsa ister gazeteci ister öğretmen olsun, ister doktor ister siyasetçi olsun, hukuk içerisinde mücadele edeceğiz." dedi.

Çalık, Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlen toplantıda yaptığı konuşmada, milletle birlikte FETÖ'nün darbe girişimini püskürttüklerini ancak ülkenin karşısında sadece bu sorunun olmadığını belirtti.

Türkiye'nin milli birlik ve kardeşliğine kurşunların sadece FETÖ'den gelmediğini, bir çok terör örgütüyle mücadele ettiklerini aktaran Çalık, Diyarbakır'daki terör saldırısını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Orada eylem yapan terör örgütleri bilsinler ki orada kazdıkları çukurlar gibi oralar kendilerine mezar olacak. Bilsinler ki terör örgütleriyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Terör örgütüne bulaşmış kim varsa ister gazeteci ister öğretmen olsun, ister doktor ister siyasetçi olsun, hukuk içerisinde mücadele edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Türkiye, muhalif sesleri susturmaz. Ana muhalefet konuşur, diğer partiler de konuşacak ama Türkiye Cumhuriyeti'nin birliğine bütünlüğüne muhalefet eden terör örgütlerine karşı hukuk devleti çerçevesinde onlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçirilen dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla birlikte davet usulüyle milletvekilleri savcılığa çağırıldı. Bunlardan bir tanesi de Devlet Bahçeli idi. Yargının verdiği karara saygı göstererek ifadesini vermek üzere savcılığa gitti. Fakat gitmeyenler, gerekirse zorla gerekirse bulundukları yerden alınmak koşuluyla ifadeye götürüldüler. Bilin ki Türkiye Cumhuriyeti  muz  devleti değildir, Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir devlettir, hukuk devletidir."

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da katılarak konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Ataş ve Çalık,15 Temmuz darbe girişimi sırasında Malatya'da yaralanan İnönü Üniversitesi BESYO öğrencisi Enes Gün'e şilt verdi.

/EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894