• BIST 8980.39
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

Sürücülere "Ramazan" Uyarısı

Sürücülere "Ramazan" Uyarısı
Aliağa Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp, hoşgörü ayı olan Ramazan'da sürücülerin birbirlerine karşı daha toleranslı ve saygılı olmalarını, aşırı hızdan kaçınmalarını ve trafik kurallarına harfiyen uymalarını istedi.

#Aliağa Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp, hoşgörü ayı olan Ramazan'da sürücülerin birbirlerine karşı daha toleranslı ve saygılı olmalarını, aşırı hızdan kaçınmalarını ve trafik kurallarına harfiyen uymalarını istedi.

Başkan  Salih Yiyitalp  , yaptığı açıklamada, ramazan ayında oruç nedeniyle çoğu insanda kan şekerinin düştüğünü, açlık, susuzluk ve yorgunluğa bağlı olarak reflekslerin yavaşladığını ve dikkat dağınıklığının olduğunu belirterek, sürücülerden her zamankinden daha fazla dikkatli, sabırlı ve duyarlı olmaları konusunda uyarıda bulundu

#Ramazan ayı nedeni ile sürücülerin her zamankinden daha dikkatli ve duyarlı olmaları gerektiğini vurgulayan  Başkan  Salih Yiyitalp,  “Ramazan ayında oruç nedeniyle çoğu insanda kan şekeri düşmektedir. Açlık, susuzluk ve yorgunluğa bağlı olarak reflekslerin yavaşlaması ve dikkat dağılmasına karşı sürücüler her zamankinden fazla dikkatli, sabırlı ve duyarlı olmalıdır. Sürücüler iftara yetişmek için acele ederek, kendilerini ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmemelidir. Hiç değilse Ramazan ayı boyunca trafik kazalarından dolayı üzücü haber almamak için acele etmeden, trafik kurallarına uyarak ve daha dikkatli bir şekilde araçlarınızı sürünüz. Bu mübarek ayda sürücüler birbirlerine karşı daha hoşgörülü ve saygılı olmalıdır. Aksi halde beklenmedik, can yakan kazaların olması kaçınılmazdır. Ramazan ayının herkes için bereketli ve hayırlı olmasını diler, vatandaşlarımızın  kazasız belasız ve ağız tadıyla bir Ramazan geçirmesini diliyorum" dedi.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894