• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.6924
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Sonbaharın Parlayan Yıldızları

Sonbaharın Parlayan Yıldızları
2016-2017 sonbahar kış modası yeni ve birbirinden farklı trendlerle karşımıza çıkıyor. Renkler, desenler ve tasarımlardaki hareketlilik adeta sonbaharın hüznüne karşı koyuyor.

2016-2017 sonbahar kış modası yeni ve birbirinden farklı trendlerle karşımıza çıkıyor. Renkler, desenler ve tasarımlardaki hareketlilik adeta sonbaharın hüznüne karşı koyuyor. Sonbahar- kış kreasyonları hem canlı renklerden hoşlananlar hem de minimal tonları sevenleri memnun ediyor. Marka ve Stil Danışmanı/Moda Tasarımcısı Burçak Ilıman sonbahar kış sezonunun parlayan yıldızlarını açıklıyor.

Burçak Ilıman’ın kombin tavsiyeleri ile 2016-2017 sonbahar-kışın parlayan yıldızları;

İÇİNDE KAYBOLACAĞIMIZ BOL TASARIMLAR BU KIŞIN VAZGEÇİLMEZLERİ
Sonbahar-kış sezonunu rahat ve şık geçirmek bol ve salaş kazaklarla mümkün hale geliyor. Önemli olan bu parçaları kullanırken ölçüyü kaçırmamak. Hepsini aynı anda giymemeye dikkat etmek gerekiyor. Gaucho ve bol İspanyol paça pantolonlar bu kış çok sık karşımıza çıkacak. Pantolonlar, basic penye ve kazaklarla kullanılırsa daha doğru bir kombin olur.  

İPEK MİDİ ETEKLERLE TARZINIZI YANSITIN
Sonbahar/Kış sezonunda ipek kumaştan midi etekler de vitrinleri süslüyor. Bu etekleri daha kalın kumaştan tasarlanan deri bluz ya da kalın cozy triko ile kombinleyerek daha şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.

DERİLER REVAÇTA
Deriler bu kış çok kullanılacak ancak deri kombinasyonu yapmak sanıldığı kadar da kolay değil. Deri parçaları kullanmanın en önemli koşulu doğru kombinasyonu oluşturmaktan geçiyor. Deri bir pantolon üzerine örgü bir hırka ya da kazak da tercih edebilirsiniz. Deri etekler ise özellikle gömleklerle şık bir bütün olabilir. Deri bir kıyafeti doğru kombine edebilmek için onu başka materyallerden yapılmış parçalarla tamamlamak gerekiyor. Üzerinizdeki bir parça deriyse, diğer parçalarınızı farklı kumaştan seçmeye özen gösterin. 

KADİFELER RAFLARDA YERİNİ ALIYOR
Bir görünüp bir kaybolan kadifeler de 2016-2017 kışında tekrar yerini almaya başlıyor. Kadife pantolonlar hem sıcak tutuyor hem şık bir görünüme kavuşturuyor. Kadife elbiseler ise gündüz kısa, akşam daha uzun olarak tercih edilebilir. Kadife elbise altına bot giyilerek gündüz şıklığı, zarif bir stiletto ile de gece şıklığına ulaşılabilir. Kadife kumaşlara en çok zümrüt yeşili, bordo ve lacivert yakışıyor. Daha soft renkleri sevenler ise uçuk pembeyi tercih edebilirler.

ASKERİ CEKET VE MANTOLAR 
İlkbahar ve yaz sezonunda öne çıkan denizci stili yerini askeri stile bırakıyor. Military tarzı ceket ve mantolar bu kış fazlasıyla popüler oluyor. Şık ve spor tarzda bir dokunuşa sahip olmasına rağmen şifon bluz, kazak, skinny kot veya deri pantolon gibi birçok kıyafet ile kombinlenebiliyor.

Eski mantolar ise aplikeler, armalar, rozetler ile yeniden hayat buluyor. Böylelikle dış giyiminizi daha eğlenceli hale getirerek 2016-2017 kış sezonuna da adapte edebilirsiniz. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894