• BIST 9079.97
  • Altın 2323.978
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9394
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Sarayaltı Mahallesi ve Hat Şöferlerinden Refaranduma EVET

Sarayaltı Mahallesi ve Hat Şöferlerinden Refaranduma EVET
Belediye Başkanı Nurullah Cahan Referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

16 Nisan‘da yapılacak Refarandum Seçimi dolayısıyla Belediye Başkanı Nurullah Cahan mahalle mahalle dolaşarak hemşehrileri ile istişarelerde bulunuyor. Seçimde neden “Evet” oyu kullanılması gerektiğinden, sistemin faydalarına kadar herşey toplantılarda masaya yatırılıyor. Sarayaltı-Huzurkent hattı halk otobüsü şöförlerinin tertip ettiği toplantılı geceye Sarayaltı mahallesi sakinleri ve diğer mahallerden vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda Referandum Seçimleri için “Evet” oyunun önemi vurgulandı ve yapılacak olan yeni anayasadaki değişiklikler vatandaşlara birebir madde madde anlatıldı.

Ülkemizin kritik bir sürece girdiğinden ve 16 Nisan’da sandık başına gideceklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Bu süreç sonunda Türkiye dünyada süper güç haline gelecek” dedi. Cahan, “Biz necip bir millete sahibiz. Ülkemizin üzerinde oynanmak istenen onca oyuna rağmen milletimiz yıkılmadı ve dimdik ayakta durdu. 15 Temmuz’da yaşanan elim hadiseyi hepimiz biliyoruz. Bütün bu büyük oyunlara rağmen biz işimizi yapmaya devam edeceğiz ve güçlü Türkiye için durmadan çalışacağız. İşte Refarandum seçimi de bu kritik dönemin finalini oluşturuyor. İnşallah bu dönemde milletimiz ve devletimiz için en doğru olan kararı hep birlikte vereceğiz ve sandıktan “Evet” oyunu güçlü bir şekilde çıkartacağız” dedi.

16 Nisan’da geleceği oylayacaklarını ve yaklaşık 45 gün kadar bir sürenin kaldığına değinen Cahan, “Sarayaltı Mahallesi sakinlerimizle bugün çoşkulu ve “Evet” kararı için bir ve beraber olmuş durumda. Buradaki herkes zamanından bizlere ayırdı ve toplantımıza iştirak etti. Hepinizden allah razı olsun” açıklamasında bulundu. // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894