• BIST 9131.16
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Odaların Milletvekili Talebi İçin Temaslar Sürüyor

Odaların Milletvekili Talebi İçin Temaslar Sürüyor
İzmir'in Aliağa, Menemen, Bergama, Dikili, Foça ve Kınık ilçelerini kapsayan Bakırçay ve Gediz bölgelerinde, yerelden bir kişiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) temsil edilmesi çalışmaları giderek genişliyor.

ALİAĞA BERGAMA VE MENEMEN TİCARET ODASI BAŞKANLARI, ‘MİLLETVEKİLİ’ TALEBİ İÇİN AK PARTİ CHP ve İYİ PARTİ GENEL MERKEZLERİNİ ZİYARET ETTİ

İzmir'in Aliağa, Menemen, Bergama, Dikili, Foça ve Kınık ilçelerini kapsayan Bakırçay ve Gediz bölgelerinde, yerelden bir kişiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) temsil edilmesi çalışmaları giderek genişliyor.

Aliağa, Bergama ve Menemen ilçelerindeki ticaret odası başkanları geçtiğimiz günlerde Gediz ve Bakırçay bölgelerindeki meslek odası ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının da katılımıyla imzalanarak kamuoyu ile paylaşılan Milletvekili Talep Bildirisi'ni Ankara’da bir dizi ziyarette bulunarak AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Genel Merkezlerine teslim ettiler.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat ve Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, ziyaretler kapsamında ‘Milletvekili Talep Bildirisini’ Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'e ve İyi Parti Genel Merkezi'nde Genel Sekreter Uğur Poyraz’a teslim etti.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, Sanayi, ticaret, tarım ve turizm alanlarında ülkemize büyük katma değer sağlayan ve yarım milyonu aşan nüfusa sahip bölgemizden, 20 yıldır yerelde ikamet eden herhangi bir kişinin vekil olarak seçilmediğini ifade ederek, “Bölgemiz yüksek potansiyeli ile bir cazibe ve yatırım bölgesi. Artan yatırımlar ve hızlı büyüme birtakım sorunları da beraberinde getirmekte ve bu sorunların çözümü noktasında bölgeyi ve yerel dinamikleri iyi bilen bir vekilin önemi çok büyük. Biz tüm partilerimizin karar alıcılarından; bölgemizde ikamet eden, bölgeyi iyi bilen, yaşadığımız sorunlara hakim ve sorunlarımıza çözüm üretebilecek milletvekili aday adaylarına, ‘seçilebilecek sıralarda’ yer verilmesini talep ediyoruz. Bu konuda tüm Oda ve STK başkanlarıyla birlikte imzaladığımız bildirimizi de Ankara'da sizlere elden teslim etmek istedik. Bizleri ağırladığınız için teşekkür eder, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894