• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Yaşar Akbulut Sevenlerini Üzdü

Yaşar Akbulut Sevenlerini Üzdü
Aliağa AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, 2018’in ilk günlerinde yayınladığı hüzün dolu şiirle sevenlerini üzdü

YAŞAR AKBULUT SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Aliağa AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, 2018’in ilk günlerinde yayınladığı hüzün dolu şiirle sevenlerini üzdü. Birçok beğeni ve yorum alan şiirinde Akbulut’un psikolojik olarak yıprandığının belirtileri satırlara yansıdı. Akbulut’un sürdürmekte olduğu ilçe başkanlığı görevinde yaptığı yorucu faaliyetlerin neticesinde, insanın en huzurlu olması gereken evinde dahi psikolojisinin düzelmediği gözlendi.

İlçe Başkanı Akbulut, 2 Ocak Salı günü saat 23.00’da kişisel sosyal medya hesabından "Şehadet ederim ki Allah´tan başka ilah yoktur ve yine şehadet ederim ki Muhammed (s.a.v.) onun kulu ve Peygamberidir" anlamına gelen"Eşhedu en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden âbduhu ve Resuluhu." tablosunun altında çektirdiği hüzünlü bir fotoğrafla birlikte, Aşık Maksut Feryadi’nin kaleme aldığı ve genç sanatçı Zuhal’in yorumladığı türküye ait şu sözleri paylaştı;

El Gözünde Gamsız, Dertsiz Biriyim
Benim Neler Çektiğimi Kim bilir?
Ben Yeni Közlenmiş Yangın Yeriyim
Benim Neler Çektiğimi Kim bilir?

Sinemdedir Benim Derdim Dağlarım
Ben Yaramı Gizli Sarar Bağlarım
Ben Yeni Közlenmiş Yangın Yeriyim
Ben Gündüz Güler Gece Ağlarım
Benim Neler Çektiğimi Kim Bilir?
 
YAŞAR AKBULUT’UN PSİKOLOJİSİ AK PARTİ TEŞKİLATINI KAYGILANDIRDIyasar.jpg

Akbulut’un bu paylaşımı ilçede günün konusu oldu. Başkanın yeni yılın ilk günlerinde karamsar sözleri olan bu türküyü paylaşması AK Partilileri üzdü. Psikolojisi bozuk bir tablo sunan Akbulut’a moral ve destek yorumları yağdı. Akbulut’un sosyal medya hesabına destek ve moral açıklaması yapan, duayen gazeteci Erol Özobut’un “Bu görüntüne alışık değiliz başkanım dertleme bizi” yazmasının ardından Yaşar Akbulut’un gece ve gündüz hali olmak üzere iki farklı psikoloji yaşadığını, “Bu gece hali Erol abim. Gündüz normale dönüyoruz.” gönderisiyle cevaplaması parti teşkilatını da kaygılandırdı.

Yaşar Akbulut ilçe başkanlığının beşinci yılında yine sosyal medya hesabından 4 Kasım 2017 tarihinde yayınladığı bir resme atıfta bulunarak siyasetten çok yorulduğunu tabir-i caizse bir ‘metal yorgunluğu’ yaşadığını, “Yalnız resim diyor ki, bir müddet tatil ve istirahat” cümlesiyle belirtmiş, siyasete ara vereceğinin sinyallerini vermişti.

VERDİĞİ SÖZLER AKBULUT’UN PSİKOLOJİSİNİ BOZDU

İlçe başkanı olduğu günden bugüne kadar gerek sosyal medya hesabından gerek yerel medyadan yaptığı açıklamalarda verdiği müjdelerle ilgi odağı haline gelen Akbulut, Aliağalılar tarafından “Müjdeci Başkan” lakabıyla anılmaya başladı. Fakat bugüne kadar verdiği müjdelerin hiç birisinin gerçekleşmemesi, devamlı olarak tarihlerinin ertelenmesi kamuoyunda Akbulut’un psikolojisinin bozulmasına gerekçe olarak gösteriliyor.Öte yandan yine başkanın verdiği müjdelerin ilgili kurumlar tarafından teyit edilmemesi, bu projeleri kamuoyuyla paylaşmaması da dikkati çeken başka bir konu… 

AKBULUT’TAN “BAZI BÜROKRATİK VE FARKLI ENGELLEMELER” İDDİASI

Aralık ayı içinde yoğun Ankara mesaisi yaşayan, Milletvekilleri Hamza Dağ, Cemal Öztürk, Kerem Ali Sürekli, Mahmut Atilla Kaya, Hüseyin Kocabıyık, Necip Kalkan, Prof. Nükhet Hotar ile Milli Emlak Müdürü Tufan Büyükuzun, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile görüşen Akbulut, Aliağa’nın 2019, 2023 ve 2053 geleceğini planlarken bazı bürokratik ve farklı engellemelerle karşılaştığını sosyal medya hesabından dile getirdi. Birçok kişi tarafından bu durum Akbulut’un başarısızlığını kabullenemediği ve adının ‘yalancı başkan’a çıkmaması için bahaneler üretmeye başlaması olarak algılanıyor.

ALİAĞALILAR, “YILLAR YORGUN BAŞKAN YORGUN”

Yaşar Akbulut’un görevinde beşinci yılına girmesinin ardından tabir-i caizse bir ‘metal yorgunluğu’ yaşadığı çevresindekiler tarafından sıkça konuşulmakta. Akbulut’un Ankara ziyaretlerinde edindiği kırpıntı bilgilerle yaptığı paylaşımlar, uzun bir süreden beri AK Parti İlçe Yönetim Kurulu ve AK Partili Meclis üyeleri tarafından eleştirilerek yersiz açıklama yaptığı iddialarına neden oluyordu. Aliağalı AK Partililer, beş yıldır günü kurtarmak için ‘müjde’ olarak verdiği hiç bir projenin hayata geçirilememesini Akbulut’un sıkıntılarının kaynağı olarak görülüyor.

'KELİN İLACI OLSA BAŞINA SÜRER'

İsmini açıklamak istemeyen AK Partinin ileri gelenleri, ertelenen ilçe kongresi ve belediye başkanlığı adaylığı gibi konuların, geçim sıkıntısını hat safhada yaşayan ve ekonomisi güçsüz olan Yaşar Akbulut’u hırpaladığını ve hayallerinden vazgeçmesi gerektiğini sıkça dile getirmekte. Aliağa’nın duayen siyasetçileri Akbulut’un Belediye Başkanı Serkan Acar’ı takıntı haline getirdiğini ve bu nedenle sürekli hata yaptığını, partiyi zaafa uğratacak ve hayata geçmeyecek sözlerin, projelerin 2019 seçimlerini zora sokacağını iddia ettiler. Kendisine, ekonomisine, psikolojisine ve ailesine zarar vermeden, bu durum kamuoyunda daha da tartışılır hale gelmeden siyasete ara vermesini kendisinin hayrına olacağını belirttiler. Aliağa’nın sorunlarının Yaşar Akbulut’un kişisel sorunlarının çok çok üstünde olduğunu iddia eden AK Partililer “Kelin ilacı olsa başına sürer” diyerek, kendi sorunlarını çözemeyen bir kişinin partisine, dostlarına ve umudunu AK Parti iktidarına bağlamış kişilere hiçbir fayda getirmeyeceğinin söylediler. AK Partililer, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Önümüzdeki süreyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Tüm bakanlarımızdan 180 günlük kısa vadeli bir eylem programı istedim. Bu yılsonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz; çünkü ortada bir metal yorgunluğu var. Bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ekiplerle inşallah 2019'a hazırlanmamız gerekiyor' açıklamasının henüz hafızalarda durduğunu belirterek sadık Başbakanımız Binali Yıldırım’ın da ilçe teşkilatlarını sürekli yenilenmesi gerektiğini vurgulamasını Sayın Yaşar Akbulut’un dikkate almasının zamanı geldiğinin altını çizdiler./EGE BASIN GRUBU

İşte o sözlerin geçtiği şarkı:

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894