• BIST 9079.97
  • Altın 2325.231
  • Dolar 32.3294
  • Euro 34.9241
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Kaymakam Yücel “Tasarruf Milli Bir Görevdir”

Kaymakam Yücel “Tasarruf Milli Bir Görevdir”
Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticilerini bir araya getiren Ekim ayı aylık toplantısında konuşan Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel “Tasarruf milli bir görevdir” dedi

Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticilerini bir araya getiren Ekim ayı aylık toplantısında konuşan Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel “Tasarruf milli bir görevdir” dedi.

Ekim ayı toplantısı Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel’in ev sahipliğinde Öğretmenler Lokalinde yapıldı. Kaymakam Yücel,  toplantıda Cumhuriyet Bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, gereksiz çalıştırılan klima ve gereksiz yanan ampullerin ülke ekonomisine büyük zarar verdiğini belirterek şöyle konuştu “Ülkemizi borç yükünden bir nebze olsa da kurtarmak istiyorsak evimizde, kurumumuzda bir takım tasarruf önlemlerini almamız gerekir. Sayın Başbakanımızın “Kamudan tasarrufa başlamalıyız” sözüne bizde Karşıyaka’da kurumlarımızda tasarruf yaparak destek vereceğiz. Ve tasarruf tedbirlerine uyacağız. Evimizde, kurumumuzda, yakın çevremizde enerji tasarrufu ile tasarruf etmeye başlayalım. Enerji milli bir servet, tasarruf ise milli bir görevdir.”

“BİRLİK, BERABERLİK FEDAKÂRLIK VE GAYRETLE MÜMKÜN”   

Son günlerde gelişen olayların birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğa daha çok ihtiyacın olduğuna da değinen Kaymakam Yücel sözlerine şöyle devam etti. “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularını pekiştirmek için fedakârlık gerekir ise fedakârlık, gayret gerekirse gayret göstermeliyiz. Biz Karşıyaka’yız. Karşıyaka her kesimden, her alanda kendine göre bilgili, birikimli, ileri dünya görüşü olan insanlarla dolu.  Bu durumda bizim örnek ve önder olmamız, tabii bir görevimiz olduğu kanaatindeyim. Tasarrufta da örnek ve önder olmalıyız.”

KARŞIYAKA’DA İLK UYGULANAN PROJELER, TÜRKİYE’YE YAYILIYOR

Karşıyaka’da uygulanan bir kaç projenin merkez tarafından tüm Türkiye’de uygulandığına da değinen Kaymakam Yücel okullarda hijyen denetimi, okul aile birliği temsilciler kurulu gibi projelerin merkeze yansıdığını, merkezin de bunun alt yapısını oluşturarak Türkiye’de uygulandığına dikkat çekti.

TÜRKİYE’DE İLK

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, 6 yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının oldukça verimli olduğu belirtiliyor./EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894