• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Ahmetli Çayı Artık Daha Güvenli

Ahmetli Çayı Artık Daha Güvenli
MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesinde bulunan Ahmetli Çayı’nda başladığı 2 buçuk kilometrelik dere korkuluk çalışmasını tamamlayarak vatandaşın can ve mal güvenliğini sağladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesinde bulunan Ahmetli Çayı’nda başladığı 2 buçuk kilometrelik dere korkuluk çalışmasını tamamlayarak vatandaşın can ve mal güvenliğini sağladı. Muhtarlar yapılan çalışma ile ilgili duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu çalışmalar ile vatandaşın yaşayabileceği sıkıntılara karşı çözüm üretiyor. Bu kapsamda, Ahmetli ilçe merkezi girişinde yer alan Ahmetli Çayı, yapılan korkuluk çalışması ile güvenli hale getirildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmada, 900 metre MASKİ tipi profil korkuluk ile bin 600 metre panel çit imalatı gerçekleştirildi. Şehir merkezinden geçen derede yapılan imalatın tamamlanması ile birlikte hem okula giderken yolu kullanan öğrencilerin hem de vatandaşların güvenliği sağlandı. 

MUHTARLAR HİZMETTEN MEMNUN

Altıeylül Mahalle Muhtarı Mustafa Karadağ, “Yapılan çalışma çok iyi oldu. Kış mevsimi yaklaştıkça vatandaşın gerginliği artıyordu. Korkuluk ve panel çit imalatıyla vatandaşımızın öncelikle can güvenliği olmak üzere mal güvenliği de sağlandı.”

Güldede Mahalle Muhtarı Fehmi Can, “Yapılan korkuluk çalışmasından çok memnunuz. Aşırı yağışlı havalarda Ahmetli Çayı çok tehlikeli oluyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz”

Kurtuluş Mahalle Muhtarı Süleyman Memiş, “Yapılan çalışma çok iyi oldu. Özellikle kış aylarında Ahmetli Çayı’nın yanlarının açık olması tehlike yaratıyordu. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından istediğimiz her şey yapılıyor. Allah razı olsun”/EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894