• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

n11.com, İzmir’deki İş Ortaklarıyla Buluştu

n11.com, İzmir’deki İş Ortaklarıyla Buluştu
n11.com, Türkiye çapında düzenlediği iş ortakları eğitimlerine devam ediyor

N11.COM, İZMİR’DEKİ İŞ ORTAKLARIYLA BULUŞTU

Açık pazar iş modelini tüm Türkiye’ye taşıyarak e-ticaretin ve KOBİ’lerin büyümesine destek olan alışverişin uğurlu adresi n11.com, Türkiye çapında düzenlediği iş ortaklıkları eğitimlerinin bir yenisini İzmir’de gerçekleştirdi.

E-ticaret platformu n11.com’un iş ortaklarına e-ticaret eğitimi ve satışlarını artırmanın yollarını anlatmak üzere Türkiye genelinde başlattığı eğitim serisi kapsamında, Türkiye'nin dört bir yanında iş ortakları ile bir araya geldiği organizasyonlardan bir yenisi 109 iş ortağının katılımıyla İzmir’de gerçekleştirildi.

KOBİ’lere güçlü bir e-ticaret kanalı sunarken sektörün gelişimine katkı sağlayacak ve tüketicinin e-ticaret eğitimini güçlendirecek çalışmalar yapan n11.com, İzmir’de düzenlediği buluşma ile iş ortaklarını e-ticaretin dünyadaki ve Türkiye’deki gelişimi, platform kullanımı ve satışı artırma yolları, sipariş yönetimi, tüketici hakları, reklam kullanımı ve kargo süreçleri gibi başlıklar hakkında bilgilendirdi. Yılın her 3 aylık döneminde Anadolu’daki iş ortaklarına destek olma hedefiyle yola çıkan n11.com, İzmir’deki iş ortaklarına eğitimler verdi. Gün sonunda 109 satıcıya, e-ticaret eğitimi ve satışlarını artırmanın yolları, platform kullanımı, sipariş süreç yönetimi, mevzuatlar, reklam uygulamaları gibi konularda eğitimler verildi.

n11.com 2016 yılı içerisinde 10’u Ege Bölgesi, 8’i Akdeniz Bölgesi ve diğer bölgeler de dâhil olmak üzere toplamda 30 iş ortağı eğitimi vermeyi planlıyor. Eğitimler yıl içerisinde Denizli, Kayseri, Bursa, Adana, Konya, Zonguldak, Hatay, Gaziantep, Mersin, Kahramanmaraş ve Malatya’da devam edecek./Ege Basın Grubu

 

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894