• BIST 8988.07
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

MHP İzmir Dört Koldan Sahada

MHP İzmir Dört Koldan Sahada
MHP İzmir İl Teşkilatı hazırladığı milletvekili adayları çalışma programı ile otuz ilçede faaliyetlerini sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı tüm Milletvekili Adayları ile saha çalışmalarını sürdürüyor. Otuz ilçede her gün seçim çalışması yaptıklarını söyleyen İl Başkanı Veysel Şahin, “Milletvekili gruplarımızla köyden kente otuz ilçemizde partimizin çalışmalarını, 2023 Türkiye’sini ve Cumhur İttifakını anlatıyoruz. Gördüğümüz o ki Milli birlik ve kardeşliğimizin simge şehri İzmir’de MHP ve Cumhur İttifakı olarak çok yüksek oy alacağız” açıklamasını yaptı. 

MHP İzmir İl Teşkilatı hazırladığı milletvekili adayları çalışma programı ile otuz ilçede faaliyetlerini sürdürüyor. Milletvekili adayları gruplar halinde ilçelerde ziyaret ve toplantılara katılırken İl Başkanı Veysel Şahin ve il yönetim kurulu üyeleri de saha çalışmalarını planlıyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Veysel Şahin, “ Hem konularının uzmanı, hem de hemşehrilerimizle bütünleşmiş adaylarımızla sahadayız. İşçimizle, köylümüzle, esnafımızla, memurumuzla, emeklimizle ve gençlerimizle kol kola 14 Mayıs zaferine doğru yola çıktık. Hemşehrilerimizle birlikte 2023 Lider Ülke Türkiye Hedefine koşar adım ilerliyoruz. Türk milliyetçileri olarak Atatürk’ün çağdaş uygarlık hedeflerinden sapmadan Türk Yüzyılına doğru koşuyoruz. Adaylarımızın hepsi sahada gece gündüz demeden çalışıyor. Çok güzel haberler geliyor.” İfadelerini kullandı.

İftardan Sahura, Gündüzden Akşama

MHP’nin İzmir Adayları için saat ve gün kısıtlaması yoktur. Böyle bir mücadelede boş geçireceğimiz vakit olamaz diyerek sözlerini sürdüren İl Başkanı Şahin, “İzmir’deki bütün dava arkadaşlarımız ve adaylarımızla birlikte Türk Yüzyılına doğru azim ve kararlılıkla yürüyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte iftardan sahura, gündüzden akşama kadar seçmenlerimizle birlikteyiz. Ramazan bayramımızdan sonra hazırladığımız programlar daha farklı içerik ve mesajlarla dolu olacak, şimdiden bunları planlıyoruz” dedi. 

İzmir Bizi Çok İyi anlıyor

Adaylarının İzmir’de büyük bir teveccühle karşılaştığını da sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “Adaylarımızın İzmir’in genelinde karşılaştığı manzara, biletlimizin bizi bağrına bastığının ve çok iyi anladığının nişanesidir. Partimizin ve Cumhur İttifakının 14 Mayıs Seçimlerinden Zaferle çıkacağının müjdesini insanımızın gönlünde ve gözünde görüyoruz. Adaylarımızın gayretlerine, çalışma arkadaşlarımın disiplin ve özverisine teşekkür ediyorum. Asıl önemlisi de en çok bizi anlayan ve bağrına basan hemşehrilerime de gösterdikleri teveccüh için müteşekkirim” açıklamasını yaptı. 

Adaylarımızla İlçe Ayırmıyoruz
Her ilçede aynı özveri ve disiplinle çalışma yapacaklarını da vurgulayan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “İzmir’in sorunlarından tutunda Ülkemizin atılımlarına kadar her alanda söyleyecek çok sözümüz var. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin Millet ve Devlet hassasiyetinden bir adım bile ayrılmadan otuz ilçemizde aynı dikkatle çalışma yürütüyoruz. Her insan bizim için önemlidir. Hiçbir hemşehrimizden vazgeçmeden tüm adaylarımızla sahadayız” dedi. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894