• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Medya Dünyasından Haberler

Medya Dünyasından Haberler
Medya Dünyasındaki transferler, görev değişiklikleri ve son dakika haberleri... Beşiktaş JK İletişim Direktörü’nün gafı sonrası ne oldu? Hangi sevilen dizi 18. bölümünde final yapacak? Pulitzer Ödüllerinde sürpriz ödül…

MEDYA DÜNYASINDAN HABERLER

Medya Dünyasındaki transferler, görev değişiklikleri ve son dakika haberleri... Beşiktaş JK İletişim Direktörü’nün gafı sonrası ne oldu? Hangi sevilen dizi 18. bölümünde final yapacak? Pulitzer Ödüllerinde sürpriz ödül…

Medya Takip Merkezi resmi internet sitesinde yayınlanan Medya Bilgi Servisi bülteninde Medya Dünyasından bazı haberlere yer verildi. İşte Medya Dünyasından son haberler:

 

YAZILI BASINDA GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ

PCnet’te editörlük görevinde bulunan Görkem Yıldırım, Hardware Plus ile anlaştı.

 

GÖRSEL BASINDA GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ

TV8 ekrandarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının sunucularından Ömür Varol’un yerine Tahir Sarıkaya geliyor.

Beşiktaş JK İletişim Direktörü olan deneyimli gazeteci Rıdvan Akar, Trabzonspor'la oynanan maçın ardından, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle, kulüple yolları ayrıldı.

 

MEDYA DÜNYASINDAN DİĞER HABERLER

Show TV'nin üç kez yayın günü değiştirilen dizisi Bir Deli Sevda, istenen reytingleri alamayınca erken final kararı kaldı.

14. bölümü ile ekranlarda yer alacak olan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi Mayıs ayında yayınlanacak olan 18. bölümüyle izleyicilere veda edecek.

Bir dönem yaptığı gündüz kuşağı programları ve Yasemin'in Penceresi ile gündemden düşmeyen Yasemin Bozkurt, uzun bir aradan sonra “3. Sayfa Türkiye’nin Gerçek Hikayeleri” isimli programla ekrana dönüyor.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç, Serenay Aktaş, Açelya Topaloğlu, Cemal Toktaş ve Türkü Turan'ın (konuk oyuncu) yer aldığı yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın üstlendiği 'Secret' isimli Kore dizisinden ekrana uyarlanan Meryem, Atv'de seyircisiyle buluşacak.

Türker İnanoğlu (Erler Film)’nun yapımcılığını üstlendiği yeni dizi İkisini de Sevdim dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Başrollerinde Amine Gülşe, Burak Serdar Şanal ve usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu‘nun yer aldığı dizi çok yakında Atv ekranlarında başlayacak.

Dünyanın en prestijli gazetecilik ödülleri olarak kabul edilen Pulitzer Ödülleri sahiplerini buldu. 14 dalda ödül alanlar açıklanırken, "En İyi Başyazı" ödülünü 3 bin tirajı olan bir kasaba gazetesinin başyazarı aldı. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894