• BIST 8970.5
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

Medya Dünyasından Haberler

Medya Dünyasından Haberler
Medya Dünyasındaki transferler, görev değişiklikleri ve son dakika haberleri... Hürriyet Gazetesi’nde görev değişikliği. İhlas Haber Ajansı’na büyük ödül. WebOfset’in babası hayatını kaybetti…

MEDYA DÜNYASINDAN HABERLER

Medya Dünyasındaki transferler, görev değişiklikleri ve son dakika haberleri... Hürriyet Gazetesi’nde görev değişikliği.  İhlas Haber Ajansı’na büyük ödül.  WebOfset’in babası hayatını kaybetti…

Medya Takip Merkezi resmi internet sitesinde yayınlanan Medya Bilgi Servisi bülteninde Medya Dünyasından bazı haberlere yer verildi. İşte Medya Dünyasından son haberler:


YAZILI BASINDA GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ

Karar Gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu, gazete ile yollarını ayırdığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Hürriyet gazetesi finans eki BigPara’nın yayın yönetmenliğine Sefer Levent, Hürriyet Oto'nun yayın yönetmenliğine ise Emre Özpeynirci atandı.

Dünya gazetesi yapılanma kapsamında Handan Sema Ceylan, Ece Ceyhun ve Özlem Ermiş Beyhan'ı Yazı İşleri Müdürü olarak atarken Sergül Keskin'i Yurt Haberler Şefi, Jülide Yiğittürk Gürdamar ise Borsa-Finans Şefi olarak atadı.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin (IGC) gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulu sonucunda mevcut Başkan Şevket Karahan, tek aday olarak girdiği seçimde 3’ünce kez göreve getirildi.


GÖRSEL BASINDA GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ

Başkanlık sistemini eleştirdiği için TRT’den uzaklaştırılan Haber-Sen Yöneticisi Binali Erdoğan, mahkeme kararı ile görevine geri dönüyor.


MEDYA DÜNYASINDAN DİĞER HABERLER

Son olarak Radikal gazetesinde köşe yazan gazeteci Türker Alkan, hayatını kaybetti.

Türk basınını WebOfset teknolojisiyle ilk kez tanıştıran isimlerden Güven Toğrul hayatını kaybetti.

Duayen gazeteci ve televizyoncu Mehmet Ali Birand, ölümünün 5. yılında Anadolu Hisarı Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

2014 yılında İstanbul'da bir ofis açarak, içerik üreten ve Türkiye'de yaşananları okuyucularıyla paylaşan Monocle dergisi, İstanbul ofisini kapatma kararı aldı.

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen 3. Anadolu Medya Ödülleri töreninde Yılın Haber Ajansı ödülüne İhlas Haber Ajansı layık görüldü.

Medya Takip Merkezi'nin 8 - 14 Ocak 2018 tarihleri arasında yaptığı araştırmasında basında öne çıkan gazeteler; Hürriyet, Milliyet ve Sabah oldu.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Kadıköy Belediyesi’nin düzenlendiği "4. Türkiye’de Gazeteci Olmak-Gazeteci Ölmek" etkinliği, 24 Ocak Çarşamba günü Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Basın Ödülleri Yarışması'nda Dünya Gazetesi Gaziantep Temsilcisi Güneş Doğdu Soylu, ‘Gaziantepli firmalar Türkiye’ye moral vermeye devam ediyor’ başlıklı yazısı ile makale dalında 3’üncülük ödülüne layık görüldü.

Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaşacağı yeni dizi Sen Anlat Karadeniz, 24 Ocak Çarşamba günü ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Manisa'da günlük yayın yapacak olan Süreç Gazetesi, 22 Ocak 2018 tarihi itibarıyla yayın hayatına başlayacak.

Medya Takip Merkezi'nin 8 - 14 Ocak 2018 tarihleri arasında yaptığı araştırmasında basında öne çıkan gazeteciler; Mehmet Altan, Can Dündar ve Ahmet Şık oldu.

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen 3. Anadolu Medya Ödülleri töreninde Turkuvaz Medya 8 farklı alanda ödüle layık görüldü.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin 16 Ocak Basın Onur Günü kutlamaları kapsamında düzenlediği 4. Gazetecilik Yarışması’nda, İhlas Haber Ajansı Kocaeli Haber Müdürü Refik Fidan ve muhabir Samet Kahraman, ödüle layık görüldü.

Malatya'da Selam Medya Grubu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte çalışan yerel ve ulusan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Medya Takip Merkezi'nin 8 - 14 Ocak 2018 tarihleri arasında yaptığı araştırmasında basında öne çıkan televizyon kanalları; TRT, Kanal D ve FOX TV oldu.

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından 3’üncüsü düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri kapsamında Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Koordinatörü merhum Hasan Karakaya adına verilen özel ödül Yeni Akit'e layık görüldü.

Tiyatro Gazetesi'nce bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Anadolu Tiyatro Ödülleri", sahiplerini buldu. Törende En İyi Sanat-Kültür Programı Ödülü'nü Habertürk televizyonunda yayınlanan "Burası Haftasonu" programıyla Oylum Talu alırken, Tüm Zamanların Radyo Programı Ödülü de TRT İstanbul Radyo Müdürü Dr. Kenan Bölükbaş'ı "Gecenin İçinden" radyo programıyla ödüle layık görülen isim oldu./EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894