• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

MaviBahçe'de Rezzan Kiraz Rüzgarı

MaviBahçe'de Rezzan Kiraz Rüzgarı
Ünlü Astrolog Rezzan Kiraz, İzmir’in yaşam merkezi MaviBahçe’ye konuk oldu. Burçların 2017 tahminleri hakkında söyleşi yapan Astrolog Rezzan Kiraz, MaviBahçe ziyaretçileri tarafından büyük ilgi topladı.

Rezzan Kiraz, zamanın çabucak geçtiğini ve gençlerin her anın değerini iyi bilmesi gerektiğini söyleyerek, yaşlandıkça ruhun gençleştiğini söyledi. Kiraz, “Ben hiç yaşlanmayacağım. Yaşlılığı kabul etmiyorum. Şimdi 60 yaşına geldim. Ama gönlüm hep genç. Bir bebek dünyaya gelirken büyük bir ruh olgunluğuyla gelirmiş. Ruh gençleşirken beden de yaşlanırmış. Keşke gençlerdeki zaman ve enerji olsa. Zaman çabuk bitiyor gençler. Çabucacık geçiyor. Hayat nasıl bitiyor anlaşılmıyor. Hiçbir şeyi geciktirmeyin. Zaman iyice daraldı.  Anı iyi yakalayın. Bu sene mutlaka yapacaklarınız için harekete geçin” diye konuştu.

Hem İyi Hem De Kötü Gelişmeler

Ünlü astrolog Rezzan Kiraz, MaviBahçe’de yaptığı söyleşide, 2017’de burçları bekleyen gelişmeleri aktardı. Özellikle oğlak, yengeç, koç ve terazi burçlarını 2017’de büyük sürprizler beklediğini açıklayan Kiraz, “Plüton şu an oğlak burcunda. Geçen sene de oğlak burcundaydı bu sene de öyle olacak. Dolayısıyla oğlak, yengeç, koç ve terazi burçlarının 3-13 arasında doğanları hem iyi hem de kötü gelişmeler bekliyor” dedi.

Oğlak, Yengeç, Koç ve Teraziler Dikkat

31 Aralık’ta gökyüzünde bazı olayların değiştiğini ve iki planetin yer değiştirdiğini söyleyen Kiraz, “Bu sene iki parametre yer değiştirdi. Dolayısıyla bazı burçların hayatına bu değişimler yansıyacak. Oğlak burçlarının 3-13 ü aralığında doğanlar için 246 yılda bir meydana gelebilecek bazı istisnalar yaşanacak.  Ağır planet dediğimiz Plüton şu an Oğlak burcunda. Bu olumsuz, yıkıcı ve ağır bedeli olan olaylar yaşanacak anlamına gelir. Böylesine ağır olayların etkisi en az üç yıl sürer. Ölmeden ölmek gibi olaylar yaşanacak. Oğlaklar, yengeçler, koçlar ve teraziler. Doğum gününüz 3-13 aralığındaysa ve açınız negatifse bu yıla dikkat. Anne baba sorunları yaşayabiliriz, evlilikler bitebilir, büyük ekonomik krizler olabilir ya da kanser olabilirsiniz” diye konuştu.

2017’de Eskisi Gidecek Yenisi Gelecek

Uranüs etkisinin de şu an Koç burcunda olduğunu söyleyen Kiraz, “Uranüs koç burcundaysa bu demek oluyor ki; koçlar, yengeçler, teraziler ve oğlaklar Uranüs’ten de etki alıyor. Uranüs beklenilmeyendir. Sürprizdir. Ayrılıktır. Yeni bir ilişkidir. Bu dört burcun hayatına  yeni bir şey gelecek. Ama bir konuda eski olan gidecek, yerine yenisi gelecek. Yeni bir eş, yeni çocuk, yeni bir iş gelebilir. Bu etki, 84 yılda bir gelir” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894