• BIST 9105.26
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Küçük Kulüp’te Kadınlar Gününe Özel Söyleşi

Küçük Kulüp’te Kadınlar Gününe Özel Söyleşi
Küçük Kulüp Hayatın İçinden Söyleşileri Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan programda

Küçük Kulüp Hayatın İçinden Söyleşileri Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan programda İngiltere’den bu söyleşi için İzmir’e gelen ruhsal rehber, danışman ve yazar Hülya Erbeyli’yi konuk etti.

Moderatörlüğünü Gül Çukur’un üstlendiği söyleşiye kadının içsel uyanışı ve yolculuğu konusu işlendi.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Kırmızı Yolculuk kitabının yazarı Hülya Erbeyli yazarlık ve ruhsal farkındalık sürecini anlatırken Küçüklüğüm Yalova’nın bir köyünde geçti. Köy hayatı derin ama kısıtlıdır. Yazmak kendimle bir arkadaşlık kurma haliydi daha sonra evlilik, çocuk, ev işleri, profesyonel iş hayatı derken kendimle olan bağımı kaybettim. Bu zamanlarda yazma becerimi de kaybettim. Kendimi tekrar buldukça yazma becerim geri geldi.” Dedi. Erbeyli, iş yaşantısında oldukça başarılı ama ruhu aç bir kadın olan Hayal’in bu durumu farkına varmasıyla değişen hayatını konu aldığı romanında kendi hayatından kesitler olduğunu dile getirdi.

Tüm kadınların kız kardeş olduğunun altını çizen Erbeyli,  “İş hayatında kadın olmak zor. Dişi enerjinizi bir kenara koyup eril enerjiye bürünüyorsunuz. Hemcinslerimizle rekabet haline giriyoruz. Bedendeki bakteriler gibi kendi kendini yiyen bir organizmaya dönüşüyoruz. Öncelikle kadınlığımızı sahiplenmeliyiz ve beslemeliyiz” diye konuştu.

Kadınların farkındalıklarını artırmak ve özlerine dönüşleri ile ilgili tavsiyeler veren yazar, aynı zamanda söyleşiye katılanların sorularını da yanıtladı.

Söyleşinin sonunda Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Hülya Erbeyli ve Gül Çukur’a teşekkür çiçeği takdim etti. /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894