• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Körfezin Yeni Yildizi Sedistar’a İlgi Büyük

Körfezin Yeni Yildizi Sedistar’a İlgi Büyük
Körfezin Yeni Yildizi Sedistar’a İlgi Büyük

Sedistar Yapı A.Ş.’nin Gümüşpala’da hayata geçirdiği ve yapımı süren Sedistar Residence projesine yoğun ilgi var. Evinizin salonundan günbatımını doyasıya yaşama imkanı sunun Sedistar’da son daireler sahiplerini bekliyor.

İnşaat sektörünün tecrübeli isimleri Hayrettin Büyüksu ve Kerem Güney Avcı tarafından kurulan Sedimega Yapı A.Ş.’nin Gümüşpala’da yapımı süren Sedistar projesinde daireler hızla tükeniyor. İzmir’de lüks konutun yeni markası olmaya aday Sedistar Residence, salonunun konforunda günbatımının keyfine varmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle nedeniyle sınırlı sayıda konut kaldı. İzmir’I doyasıya yaşamak isteyenlerin tercihi olan Sedistar Residence’de daire sakinleri sabahları lodosu, akşamları ise güneşim batışını muhteşem panaromik manzara eşliğinde seyredebilecekler. 

Sedistar Residence’de 1+1’den 5+1’e kadar her bütçeye uygun daire seçenekleri bulunduğunun altını çizen Sedimega Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Büyüksu, satışa sunulmasının üzerinden henüz kısa bir süre geçmesine karşın dairelerin birçoğunun satıldığını, Körfez manzarasını günboyu yaşamak isteyenler için sınırlı sayıda daire kaldığını vurguladı. Sedistar Residence’de tüm dairelerin akıllı ev sistemiyle donatıldığını hatırlatan Büyüksu, “Binamızın ilk 2 katı otopark olarak düzenlendi. Sonra sosyal tesislerin ve işyerlerinin bulunduğıu katlar planlandı. Bu alanda kafeterya, fitnes salonu, yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ve alışveriş merkezi yer alacak. Son 8 kat ise konut alanı olarak değerlendirildi. Ayrıca son katta bir açık yüzme havuzu ve kafeterya da yer alacak” diye konuştu. Dairelerin salon ve yatak odalarının panaromik deniz manzarasına sahip olduğunu vurgulayan Büyüksu, “Daire sakinleri sabahları lodosu, akşamları ise güneşim batışını muhteşem panaromik manzara eşliğinde seyredebilecekler” ifadelerini kullandı. 

Sedimega Yapı olarak geleceğe dair planları hakkında da bilgiler veren Büyüksu, şunları kaydetti; “Önümüzdeki süreçte İzmir’de inşaat sektöründe büyük bir patlama olmasını bekliyoruz. Bu fırsat görüp bir marka yaratalım ve bu marka İzmir ile beraber büyüsün istedik. Geçmişten gelen tecrübemiz ve yetişmiş insan kaynağımızla inşaat sektöründe kısa sürede fark yaratacağımızı düşünüyoruz. İzmir’in farklı lokasyonlarında görünürlüğü ve reklam değeri yüksek 3 noktada proje çalışmalarımız devam ediyor. Hızlı birşekilde ilerleyip 5000 konut yapmak gibi bir hedefimiz yok. Kupon yerler alıp, çok nitelikli projeler üretip, kentsel dönüşümden de faydalanarak İzmir’de marka olmak istiyoruz.” // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894