• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Kınık’ta Sma Hastası Kaan Efe Bebek İçin Pedallar Çevrildi

Kınık’ta Sma Hastası Kaan Efe Bebek İçin Pedallar Çevrildi
Kınık’ta Gençlik Haftası Etkinlikleri Kapsamında İzmir Bergamalı Sma Tip 1 Hastası Kaan Efe Bebek için Bisiklet Turu düzenlendi.

Kaan Efe Bebek için düzenlenen bisiklet turu etkinliğine Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’de katılarak, halkla birlikte pedal çevirdi. Düzenlenen bisiklet turunda farkındalığını arttırmak için bir araya gelen Kınıklı bisikletseverler “Birlikte Başaracağız Kaan Efe’yi yaşatacağız” sloganıyla Kaan Efe Bebek için Pedal çevirdi.

İzmir Bergamalı SMA TİP 1 hastası Kaan Efe bebeğe SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulması ardından başlatılan, Kaan Efe’ye nefes ol kampanyası kapsamında Kınık Halkı birlik ve dayanışmayı bir kez daha gözler önüne sererek daima “Kaan Efe Bebeğin yanındayız” dedi. Kınık Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Eğitim Merkezi önünden, Başkan Doğruer’in start vermesiyle başlayan bisiklet turu, Kınık Gençlik Merkezinde son buldu.

KAAN EFEyazıp 6201’egöndererekdestek olalım”

Kaan Efe bebeğin SMA tedavisinde kullanılan Zolgensma ilacına ulaşabilmesi adına her zaman destek olacağını belirten Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer,“ Kaan Efe yavrumuzun ilacını kavuşabilmesi için her zaman destek olacağız. Herkesi birlik olmaya davet ediyorum. Tüm operatörlerden “KAAN EFE” yazıp 6201’e göndererek, İnstagram üzerinden @kaanefeyenefesol sayfasını takip ederek ve bağış için düzenlenen canlı yayınlara da katılarak Kaan Efe’ye destek olabilirsiniz. Valilik izniyle başlatılan bu kampanyada Kaan Efe için birlikte el ele vererek başaracağız” dedi.

“Polyak Madenine Teşekkürler”

Kaan Efe Bebek için düzenlenen bisiklet turuna sponsor olan Polyak Madenine teşekkürlerini dile getiren Başkan Doğruer, “Valilik izniyle başlatılan bu kampanyada “Bizde Varız” diyerek desteklerini esirgemeyen, bisiklet turuna sponsor olan Polyak Madenine Teşekkürlerimi sunuyorum” dedi

Düzenlenen Etkinliğe “Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık İlçe Jandarma Komutanı Oral Kaymak, Kınık İlçe Emniyet Müdürü Murat Coşkun, Bergama İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt, Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu, Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik, Kınık İlçe MüftüsüCuma Yanar, Daire Amirleri, PolyakHalkla İlişkiler Müdürü Murat Kaygusuzer,Okul Müdürleri, Öğrenciler ve Kınıklı Vatandaşlar katılım sağladı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894