• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Kınık Tenis Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Kınık Tenis Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu
Kınık Belediyesi tarafından düzenlenen hasat festivali tenis turnuvasında 100 sporcu kıyasıya yarıştı. Dört kategoride dereceye giren sporcular ödül gecesinde aldıkları kupa ile zaferlerini taçlandırdılar.

Kınık Belediyesi tarafından düzenlenen hasat festivali tenis turnuvasında 100 sporcu kıyasıya yarıştı. Dört kategoride dereceye giren sporcular ödül gecesinde aldıkları kupa ile zaferlerini taçlandırdılar.

Kınık Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan gençlik Merkezi Tenis Kortlarında gerçekleştirilen hasat festivali tenis turnuvasında yüze yakın sporcu kazanmak için ter döktü.

Dört farklı kategoride yarışan sporcular “Kınık’ta tenis oynayabilmek kazanmaktan daha değerli, hem sağlıkla sporumuzu yapıyoruz hem de yaşam kalitemizi yükseltiyoruz” diyerek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Turnuvada ileri seviye tek erkekler kategorisinde yarışan, Osman Emer birincilik kupasını kazanırken bu kategoride 2. Faruk Türkmen oldu.
Bir diğer kategori olan İleri seviye tek kadınlar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Birincilik ipini Gamze Mülayim göğüslerken ikincilik kupasını Erel Şengül aldı.
Ayrıca turnuvada orta seviye tek erkeklerde Hasan Ahmetcik birinci, Selçuk Güneri ikinci oldu.
Umut vaadeden orta seviye tek kadınların yarıştığı kategoride Zuhal İldem birinci, Emine Kirte ikinci oldu.Turnuvanın ardından Poyaracık Aquapark Sosyal Tesisleri’nde sporcular için yemek ve kupa töreni düzenlendi.

Sporcular kupalarını Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi’nin takdimiyle aldılar.

Ödül gecesinde konuşma yapan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer Tenis Sporu’na ilçede gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “İlçemiz her alanda gün geçtikçe gelişiyor ve güzelleşiyor. Elbette bizlerin yaşam kalitesini yükseltecek spor tesislerini ilçeye kazandırmak hedeflerimizden birisiydi. Gelinen noktada tenise gösterilen ilgi ve bu kadar çok sporcunun katıldığı bir turnuvayı ilçemizde yapmış olmak, bundan sonra yapacağımız icraatlar için bizi cesaretlendirmiş ve mutlu etmiştir. Turnuvaya katılan bütün sporculara teşekkür ediyorum. Kazanan sporcularımızı ise tebrik ediyorum” dedi. Konuşmasının ardından dereceye giren sporcular tarafından Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'e plaket hediye edildi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894