• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Kayaağıl Termal Tesisleri Her Derde Şifa Oluyor

Kayaağıl Termal Tesisleri Her Derde Şifa Oluyor
Sağlık Bakanlığınca 39, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi raporuna göre ise 19 hastalığa şifa kaynağı olan Kayaağıl Termal Tesisleri vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Sağlık Bakanlığınca 39, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi raporuna göre ise 19 hastalığa şifa kaynağı olan Kayaağıl Termal Tesisleri vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Bünyesinde bulunan sauna, türk hamamı, buhar ve tuz odası ile her türlü imkanı sağlayan tesisler, termal havuzları ve Aqua parkıyla da son zamanlarda termal meraklılarının ilgisini çekiyor. 42 apart ile günübirlik konaklama imkanı da sunulan tesislerde Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın hizmetleri ile kazandırılan market ve restoran da en iyi hizmeti vermeye özen gösteriyor.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, termalde cazibe merkezi olmayı amaçladıklarını belirtirken, “Doğa ile iç içe tarihi de içinde barındıran bir alanda vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz” dedi. Başkan Cahan, “Tesislerimizin en büyük özelliği, suyumuzun kaliteli ve insan vücudunda bulunan her türlü hastalığa şifa kaynağı olmasıdır. Doğal güzellikleri içinde barındıran, şehir gürültüsünden uzak, sakin, huzur verici bir ortamda vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını biz burada karşılıyoruz. Şifa kaynağı Termal Tesislerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Tesisleri termal turizmin merkezi haline getirmeyi amaçladıklarına değinen Başkan Cahan, “Konaklama ve sosyal tesis imkanları ile Kayaağıl Termali kompleks haline getirdiklerini” söyledi. Cahan, “Termal kültürü olan bir şehiriz. Bu kültürümüzü tekrar gün yüzüne çıkarmada tesislerimiz önemli bir noktada duruyor. Türkiye’nin yeni bir termal merkezi olması için gerekli çalışmalarımızı yaptık. Burada bulunan restoran, market ve apartlarımızla da 5 yıldızlı bir hizmeti vermeyi amaçlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Kayaağıl Termal sularının cilt ve mide hastalıklarına şifa kaynağı olduğundan bahseden Tesis Müdürü Yunus Emre Dost, “Şifalı sularımız birçok hastalık başta olmak üzere özellikle romatizma hastalığına iyi gelmektedir. Dolayısıyla hem şehrimizden hem de çevre illerden hatta yurt dışından bile misafirlerimiz buraya geliyor. Vatandaşlarımız tesislerimize gelip her anlamda hizmet alıp, sağlık ve şifa yönünden bizleri tercih edebilirler” sözlerini kullandı.  // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894