• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Karşıyaka’da 4 Bin Kişiye Ücretsiz Kurs

Karşıyaka’da 4 Bin Kişiye Ücretsiz Kurs
Karşıyakalılara yeni hobi alanları açmak ve meslek edindirmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi, 2016-2017 döneminde yaklaşık 4 bin kişiye ücretsiz kurs imkanı sağlıyor.

KARŞIYAKA’DA 4 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ KURS

Karşıyakalılara yeni hobi alanları açmak ve meslek edindirmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi, 2016-2017 döneminde yaklaşık 4 bin kişiye ücretsiz kurs imkanı sağlıyor. Pilates, yoga, cilt bakımı, muhasebe, diksiyon ve resim gibi farklı branşlardaki kurslara katılan vatandaşlar, hem eğlenme hem de öğrenme imkanı buluyor.

10 NOKTADA, 105 KURS AÇILDI

Karşıyaka Belediyesi tarafından geçtiğimiz Ekim ayında başlatılan yeni dönem kursları, Karşıyakalılardan büyük ilgi gördü. Ahmet Piriştina, İsmail Cem ve Bülent Ecevit kültür merkezleri ile birlikte; Alaybey, Bostanlı, İmbatlı, İnönü, Mustafa Kemal, Nergiz ve Yalı mahalle merkezlerinde de ücretsiz kurslar açıldı. 10 merkezdeki toplam 105 kursa, yaklaşık 4 bin kişi kayıt yaptırdı.

HEM EĞİTİM HEM EĞLENCE

Karşıyakalılara hem eğitim hem de eğlence imkanı sunan kurslarda, spordan el sanatlarına, yabancı dilden meslek edindirmeye  kadar, her alanda eğitimler veriliyor. En büyük ilgiyi ise pilates, aerobik, yoga, halk oyunları, resim ve dikiş branşları görüyor. Alanlarında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslar, Mayıs 2016’ya kadar devam edecek.

“FIRSAT EŞİTLİĞİ SAĞLIYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sosyal belediyecilik faaliyetlerimiz kapsamında düzenlediğimiz ücretsiz kurslarımız, bu yıl da dopdolu bir programla başladı. İlçemizin dört bir yanındaki mahalle ve kültür merkezlerimizde gerçekleşen kurslarımızla vatandaşlarımıza yepyeni pencereler açıyor; hem yeteneklerini geliştirme hem de keyifli vakit geçirme imkanı sunuyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımız gereği, Karşıyakalılar için her alanda fırsat eşitliği yaratmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi./ EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894