• BIST 9462.92
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

İzmir’in En Renkli Buluşma Noktası

İzmir’in En Renkli Buluşma Noktası
Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Novada Menemen; LC Waikiki, Starbucks, İpekyol, Flo, Mavi ve Dünyanın en büyük köftecisi Köfteci Yusuf gibi önde gelen ulusal ve uluslararası 55 markası ile yılda 8 milyon yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Novada Menemen; LC Waikiki, Starbucks, İpekyol, Flo, Mavi ve Dünyanın en büyük köftecisi Köfteci Yusuf gibi önde gelen ulusal ve uluslararası 55 markası ile yılda 8 milyon yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

İzmir – Çanakkale kara yolu üzerinde, Eski Foça kavşağında yer alan Novada Menemen; 22 Haziran Perşembe günü saat 14:00’de açıldı. Menemen’in yanı sıra komşu ilçeleri Aliağa, Dikili, Çiğli, Bergama ve Foça’yı da kapsayan etki alanında yaklaşık 4.200.000 kişinin alışveriş ihtiyacını karşılayacak olan Novada Menemen, Ege mimarisini yansıtan, açık hava konseptinde bölge halkı ile yerli ve yabancı turistler için renkli bir mola noktası olacak.

Ulusal ve uluslararası 55 markaya, farklı yaş gruplarına hitap eden eğlence alanlarına ev sahipliği yapan Novada Menemen ile Ege bölgesi, hem yepyeni bir mola noktasına hem de yeni bir soluk getirecek alışveriş ve yaşam merkezine kavuşmuş oldu.  Novada Menemen; Türkiye’nin en hızlı gelişen restoran zincirlerinden Köfteci Yusuf’un günde ortalama 9.000 kişiye hizmet vereceği en büyük şubesine ev sahipliği yaparken, açık hava konseptinde pek çok markayı da ziyaretçisi ile buluşturacak.

NOVADA MENEMEN İÇİN TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ ŞİRKETLERİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

Mimari konsepte ek olarak kiralama, mağaza dekorasyon yönetimi, işletme, kurumsal iletişim ve pazarlama hizmetleri de Turkmall tarafından gerçekleştirilen Novada Menemen, yol üstü buluşma noktası konseptiyle bölge halkının ve turistlerin alışveriş ihtiyacını karşılamanın yanı sıra Menemen çevresinin sosyal yaşamı için de yeni bir çekim merkezi olarak Menemen’in gelişen ekonomisine katkıda bulunacak.

Novada Menemen Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin hizmet vermeye başladığı ilk günde Fade Gıda  Genel Müdürü Hacı Ali Demir düşüncelerini “Toplam 15 milyon dolarlık  yatırım ile gerçekleştirilen  alışveriş ve yaşam merkezi; İzmir’in gelişime açık ilçesi Menemen ve çevresi için 1.500 kişilik istihdam alanı oluşturarak bölge ekonomisi için de artı bir değer sunacak” sözleriyle belirtti. Demir konuşmasına “Fade Gıda olarak grubumuzun hedefimiz; ekonomiye değer katan projeler üretmek ve bu şekilde sürdürülebilir bir büyüme sağlamak. Novada Menemen Alışveriş ve Yaşam Merkezi de sürdürülebilir büyüme sağlayacak projelerimizden biri.” diyerek devam etti.

MENEMEN’DE ALIŞVERİŞ VE EĞLENCENİN EN RENKLİ ADRESİ

Turkmall Başkan Yardımcısı Murat Sekmen ise Novada Alışveriş Merkezleri’nin alışverişin yanı sıra sosyal yaşama kattığı artılarına değinerek, “Novada Menemen, bölge halkı ve turistler için renkli bir buluşma noktası olacak ve yaşam merkezi konseptiyle de Menemen çevresine yeni bir soluk getirecek.” dedi. Murat Sekmen konuşmasına ; “Turkmall’un deneyimli ekibi ve tecrübesi ile Novada Outlet Söke, Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu ve Novada Şanlıurfa’nın ardından tamamladığı 11. Novada projesi olan Novada Menemen; bölgeye getirdiği uluslararası markalar ile yalnızca Menemen için değil, tüm Ege Bölgesi için de yeni bir alışveriş ve yaşam alanı oluşturacak.” diyerek devam etti.

A101 ve Tekzen’in yanı sıra, erkek ve kadın giyiminde öncü markalardan LC Waikiki, Koton, Mavi, Beymen Business, İpekyol, Derimod, Altınyıldız Classics, Ayyıldız, Daffari, Ruba, Şimal ve Bera Butik 22 Haziran’dan itibaren Novada Menemen’deki mağazalar arasında yerini alıyor. Spor giyimin sevilen markalarından Lescon ve Sarıyıldız ile ayakkabı sektörünün en güçlülerinden Flo, Ataköy Ayakkabı ve Oskar Ayakkabı da Novada Menemen’de açılan diğer markalar arasında bulunuyor. Ev dekorasyonu ve tekstilinin güçlü markaları Madame Coco, English Home, Taç Linens, Özdilek, White & Beige, Şirin Mobilya ve Şirin Baby Mobilya  ile Toyzz Shop, Samsung, Gratis, Watsons, Yves Rocher, Baby Farm, Bediroğlu Kuruyemiş, Gigi Şeker, Kerem Optik, Zeren Terzi ve Autoroy da Novada Menemen’de hizmet vermeye başlayacak.

Novada Menemen’in açık hava konseptli yeme-içme alanında bulunan restoranlar arasında, ve Dünyanın en büyük köftecisi Köfteci Yusuf ve dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın yanı sıra Köfteci Yusuf’un yeni konsepti Döner Y, Alsancak Unlu Mamüller ve Sokak Kahvecisi de yer alıyor. Çocuk ve yetişkinlere özel eğlence alanı Playland ise Novada Menemen’de yaşam ve eğlence konseptini bir arada sunan markalardan biri./ EGE BASIN GRUBU

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Hava Muhalefeti’ne İzmir’de Coşkulu Gala17 Nisan 2023 Pazartesi 11:24
  • Yepyeni Emre Altuğ!13 Nisan 2023 Perşembe 10:56
  • Buray Fala Falcıya “Tövbe” Dedi!28 Kasım 2022 Pazartesi 09:17
  • Müstakbel Damat Haftanın En Çok İzlenen Komedi Filmi Oldu19 Kasım 2022 Cumartesi 10:01
  • "HAZİNE" 4 Kasım'da Sinemalarda31 Ekim 2022 Pazartesi 11:35
  • Fikret Ve Asım Yeniden!26 Ekim 2022 Çarşamba 09:20
  • Kutsal Damacana ‘Müjde'si11 Ekim 2022 Salı 09:26
  • “GARİP BÜLBÜL NEŞET ERTAŞ”ın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu23 Haziran 2022 Perşembe 16:09
  • Times’a Serdar Ortaç’lı dev açılış23 Haziran 2022 Perşembe 14:42
  • Zeynep Casalini Kamera Karşısına Geçti23 Haziran 2022 Perşembe 14:32
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894