• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

İzmir Robot Süpürgeleri Sevdi, Talep 3 Kat Arttı

İzmir Robot Süpürgeleri Sevdi, Talep 3 Kat Arttı
Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada’nın açıkladığı trend verilerine göre; İzmir’de robot süpürgelere ilgi

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada’nın açıkladığı trend verilerine göre; İzmir’de robot süpürgelere ilgi geçtiğimiz yaza göre bu yaz 3 kat artış gösterdi. Kendi kendine temizlik yapabilen ve üstün temizleme gücüne sahip robot süpürgeler, Hepsiburada’da avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Ev temizliği için zamandan tasarruf etmek isteyenler, evcil hayvan sahipleri ve alerjik bünyesi olanların sıklıkla tercih ettiği süpürgeler, evlerin en büyük yardımcısı oluyor.

İZMİR’İN ROBOT SÜPÜRGE TALEBİ 3 KAT ARTTI

Hepsiburada trend verilerine göre, geçtiğimiz yaza göre bu yaz İzmir’in robot süpürgelere olan talebi 3 kat arttı. Robot süpürge alanların %44’ünü 36-45 yaş aralığı oluştururken, bu oranı %36 ile 26-35 yaş aralığı takip etti. Robot süpürgeye en çok ilgi gösteren İzmir ilçelerinde ise Karşıyaka’yı sırasıyla Konak, Urla, Bornova, Buca takip etti. İzmirli kadınların robot süpürge talebi ise geçtiğimiz yaza oranla %120 artış gösterdi.

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, sunduğu robot süpürge seçenekleriyle, ev temizliği için kısıtlı vakti olanların, evcil hayvan sahiplerinin ve alerjik bünyeye sahip olanların hayatını kolaylaştırıyor. Robot süpürgeler dayanıklı olmaları ve halıların yanı sıra sert yüzey kaplamalardaki performansları sebebiyle sıklıkla tercih ediliyor. Paspas ve vakumlama yapabilen çok işlevli robotik süpürgeler sadece toz ve kir gibi maddelerin temizlenmesinde değil, aynı zamanda ortamın solunum sorunlarına neden olan alerjenlerden arındırılmasına da yardımcı oluyor. Kullanıcılarının efor sarf etmeden temizlik yapmasına imkân tanıyan robot süpürgeler, Hepsiburada’da 5 ayrı markada, 14 farklı çeşitle ve avantajlı fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

ROBOT SÜPÜRGELER HAVA KALİTESİNİ ARTIRIYOR

Tüm dünyada artan hava kirliliğini önlemek amacıyla sağlık ve hijyen konularına dikkat çekilmesi, robot süpürgelere olan talebi de artırıyor. Robot süpürgeler, yüksek verimli partikül emilim filtreleri ile partikül maddeleri emerek hijyenik bir temizlik sağlıyor. Bu süpürgeler ayrıca, rahat nefes almayı zorlaştıran kir ve polen gibi alerjenleri de ortadan kaldırıyor.

TEMİZLİK YAPMAYA VAKTİ AZ OLANLAR İÇİN İDEAL

Dijital değişim ve teknolojinin sunduğu yeniliklerden yararlanmak isteyenler, zamandan tasarruf ederek evi sürekli temiz olsun isteyenler, küçük çocukları olan aileler ve evcil hayvan sahipleri robot süpürgelere olan rağbeti artırıyor.

Robot süpürgeler, gelişmiş haritalama teknolojileri sayesinde durmaksızın çalışıyor, otomatik olarak şarj istasyonuna dönerek kendini şarj ediyor ve temizliğe kaldığı yerden devam edebiliyor. Bu özellikleriyle kullanıcılar evde değilken bile evlerinin temizlenmesinin rahatlığını yaşayabiliyorlar.

SÜPÜRGELERDE “AKILLI” DÖNEM

Robot süpürgeler, üzerinde farklı bölgelere yerleştirilmiş kızılötesi ışın ve fotoselli sensörleri sayesinde duvarları, engelleri ya da merdiven gibi dik kesitleri algılıyor, bunlara yaklaştığında çarpmadan yön değiştirebiliyor. Mobilyaların, kanepelerin veya sandalyelerin altına rahatça sığabilen robot süpürgeler, döşeme, halı fark etmeksizin kirleri topluyor. Robot süpürgelerin sahip oldukları bir diğer akıllı özellik ise çok kirli ve az kirli alanlarda harcadıkları gücü ve çekim kuvvetini otomatik olarak ayarlayabilmeleri. Böylece robot süpürgeler pil ömrünü daha etkin şekilde kullanabiliyor. Bu yeni nesil elektrikli süpürgelerin Wi-Fi bağlantısı olan modelleri de bulunuyor. Yeni nesil robot süpürgeler Wi-Fi bağlantısı ile akıllı telefon veya tabletten basit bir uygulama aracılığıyla programlanabilme olanağı sağlıyor. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894