• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

İKÇÜ’de Yıl Sonu Coşkusu

İKÇÜ’de Yıl Sonu Coşkusu
İKÇÜ’de Yıl Sonu Coşkusu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 2016/2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nı, eğlenceli etkinliklerle noktalamaya hazırlanıyor. İKÇÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen birbirinden renkli organizasyonlarda, öğrenciler bütün yılın stresini geride bıraktı.
 
CTE MÜZİĞE DOYURDU
Adalet Bakanlığı’na bağlı infaz koruma memurlarından oluşan 8 kişilik CTE Grubu, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Hekim Hacı Paşa Konferans Salonu’nda gençleri müziğe doyurdu. Anadolu Rock tarzında yaptıkları müzikleriyle üniversitelilerin beğenisini toplayan grup,  hareketli ezgileriyle gençleri final stresinden uzaklaştırdı.
 
ANADOLU DİLE GELDİ
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen bir başka program ise Murat Atmaca yönetiminde, Çiğli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Türk Halk Müziği Korosunun verdiği müzik ziyafeti oldu. Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen konserde, Anadolu’nun her yöresinden ezgiler seslendirildi. Farklı mesleklerden olmalarına rağmen profesyonel ruh taşıyan koronun korist ve solistleri seslendirdikleri eserlerle, dinleyicileri Anadolu’nun belkide hiç gitmedikleri diyarlarına götürdü.
 
İKÇÜLÜ GENÇLER SAHNEDE
İKÇÜ Tiyatro Topluluğu öğrencileri ise yılsonu etkinlikleri kapsamında muhteşem bir sahne performansına imza attı. William Shakespeare'in en kısası olmasının yanında en önemli trajedilerinden biri olan Macbeth isimli tiyatro oyununu sergileyen gençler, hocalarından ve öğrenci arkadaşlarından tam not aldı.
 
“POP”UN KRALI İKÇÜLÜ GENÇLER OLDU
İKÇÜ Müzik Topluluğu öğrencileri ise yeteneklerini, Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdikleri Pop Müziği performansı ile gösterdi. MFÖ’den söyledikleri parçalarla nostalji rüzgarı estiren gençler, hareketli parçalarla salonu coşturmayı başardı.
  
 COLOUR GAME İLE RENKLENDİLER
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Çiğli Ana Yerleşkesi’ndeki en renkli etkinlik ise Colour Game oldu. Kampüste bir gelenek haline gelen Colour Game etkinliğinde buluşan gençler, önce boyaları birbirlerine püskürttü, ardından da suyla buluşturunca ortaya birbirinden renkli görüntüler çıktı. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894