• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Hür Erdem Ünal AK Parti’den Aday Adayı Oldu

Hür Erdem Ünal AK Parti’den Aday Adayı Oldu
Aliağa Belediyesi’nde işçi statüsünde çalışan Hür Erdem Ünal, 30 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Ak Parti’den Aday Adayı oldu.

HÜR ERDEM ÜNAL AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

Aliağa Belediyesi’nde işçi statüsünde çalışan Hür Erdem Ünal, 30 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Ak Parti’den Aday Adayı oldu.

AK Parti Aliağa’da Gemi Sökümcü Aydın Şimşek’in ardından Aliağa Belediyesi çalışanı Hür Erdem Ünal’da aday adaylığı için başvuruda bulundu. AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’na giderek adaylık doyasını İlçe Başkanı Kazım Sayın’a teslim eden Hür Erdem Ünal, basın mensupları karşısında adaylık açıklamasını gerçekleştirdi. Hür Erdem Ünal adaylık açıklamasına gazeteci ve şair Abdurrahim Karakoç’un şu dizeleri ile başladı:

Yüreklerde kök bağlayıp yaşayan

Bir güzel ülküdür gönül verdiğim.

'Ezel'den 'Ebed'e müjde taşıyan

Bir güzel ülküdür gönül verdiğim.

Yesi'deki kutsal aşkın mayası

Malazgirt'te Alparslan'ın rüyası

Söğüt'teki has kilimin boyası

Bir güzel ülküdür gönül verdiğim.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nda birçok görevde bulunduğuna değinen Hür Erdem Ünal, sözlerine şöyle devam etti: “Sözlerime Abdurrahim Karakoç’un bu güzel dizeleriyle başlarken başta sayın İlçe Başkanıma ve yönetimine, gençlik ve bayan kolları başkan ve yönetimlerine, değerli basın mensuplarına ve siz çok kıymetli dava ve yol arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Bu gün burada yaklaşık 15 senedir il gençlik kollarından ilçe gençlik kolları başkanlığına ve ilçe başkan yardımcılığına kadar birçok kademesinde severek görev yaptığım partimizden Belediye Başkan aday adaylığı başvurumu yapmak üzere bulunuyorum.

Öncelikle kısaca kendimden bahsetmek istiyorum.

1978 İzmit doğumluyum. 3 kardeşin en küçüğüyüm. İlkokulu İzmit’te, ortaokul ve liseyi 1989 yılında yerleştiğimiz Aliağa’ da okudum.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisat fakültesinden 2001 yılında mezun olduktan sonra Yedek Subay olarak 2003 yılında vatani görevimi Hakkari de tamamladım.

2004 yılında Ak partiden belediye meclis üyesi adayı olarak girdiğimiz seçimlerden sonra belediyede göreve başladım. Belediye de Ak Masa Müdürlüğü,  Kent Konseyi Genel Sekreterliği olmak üzere, Bakırçay Belediyeler Birliği, Çandarlı Körfezi Belediyeler Birliği Genel sekreterliği ve Aliağa Turizm Alt Yapı birliği genel sekreterliği gibi çeşitli departmanlarda görev yaptım ve halen Aliağa Belediyesinde çalışmaya devam etmekteyim. Bunun yanı sıra ilçemizin sivil toplum örgütlerinden Orta Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği başkanlığında bulundum. Evliyim ve Allah kısmet ederse yaklaşık bir ay içinde bir kız çocuğu babası olacağım.

30 yıla yakın bir süredir ikamet ettiğim, çocukluk ve gençlik yıllarımı geçirdiğim, havasını soluduğum ve yürekten sevdiğim Aliağa’nın gelişimine, büyümesine ve değişimine tanık olan bir insan olarak karşınızda bulunuyorum. Siyasetin insanlara hizmet üreten bir mekanizma olduğu bilinciyle, yine insan odaklı düşünen, bir parti içerisinde görevler alarak Aliağa’nın bu gelişim ve değişim serüveni içerisinde yer aldım ve bu önemli kente katkı koymaya çalıştım.

Cennet ülkemizin bu önemli coğrafya da, tarihten bugüne kadar yaşadığı sorunların, millet olma, bir ve beraber olma bilinci sayesinde üstesinden gelebileceğine inanarak yola çıkan ve halka hizmeti hakka hizmet bilen bir anlayışı, yolunda ışık kabul eden değerli partimizin bir ferdi olarak, hizmet aşkıyla doluyum. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve etrafında şekillenen kadroların, bu güzel ülkeye ve dünyaya bakışının ardında, asırlardır üzerine toprak atılmış bir milleti şaha kaldırmak olduğunu gören ve bu yüce ideal uğruna her türlü zorluğa göğüs gererek çalışmaya, üretmeye devam eden azmini, rehber ve ilke kabul ederek yola çıkma inancındayım.

Aliağa gibi Türkiye’nin ekonomi, enerji ve sanayi anlamında gözbebeği bir ilçede, bu inanç ve kararlılıkla, Aliağa da hizmet üretmek, burada yaşayan insanlarımızın sorunlarını en aza indirmek, gençliğin enerjisini  en verimli şekilde kullanmak, doğru, adil ve sürdürülebilir, pozitif gelişmeyi hayata aktarabilmek en öncelikli hedefim olacaktır. Ortak aklın, tek akla nazaran her zaman daha güçlü olduğu bilincini, hizmet üretme anlayışımın merkezinde tutacak ve birlikte yönetmenin erdemini tüm halkımızla paylaşacağım. Bir milletin, bir ve beraber olduğunda neler yapabileceğini en iyi şekilde gösteren bir tarihe sahip olmak, benim en itici gücüm olacak, partimiz sayesinde ülkemizde her alanda yakaladığımız bu gelişme ve ilerleme hamlesinin Aliağa’da da en iyi örneği olmak için, var gücümle çalışacağım.

İdealler hayata geçirildiğinde meyvelerini verir. Siyaset, yerel de ve genel de idealleri hayata geçirmek için, ve bu necip milletin dünya sahnesinde hak ettiği yeri alması için en iyi araçtır. Demokratik hakkımı kullanarak, Ak Partiden Belediye Başkan aday adaylığımı ilan etmek için bugün bu konuşmayı sizlere yaparken, burada yaşayan ve burada yaşamaya devam edecek bir Aliağalı olmanın ötesinde, sizler gibi değerli dava arkadaşlarımla yan yana omuz omuza olmaktan büyük memnuniyet duyduğumu bilmenizi isterim.

Bu demokratik süreçte, partimiz içerisinde birlik ve beraberliğin, asla bozulmayacak bir dava şuuruyla yol alacağına olan inancım tamdır. Yine, demokratik hakkını kullanarak, Aliağa’mıza değerli katkılar koymak isteyen her arkadaşımın, büyüğümün, kardeşimin aynı ideallere sahip olduğuna yürekten inanıyorum. Ak Partiyi bu denli güçlü kılan da işte bu bakış açısı, adanmışlık ve inanmışlıktır şuurudur.

Bu onurlu görev için, kim aday gösterilirse gösterilsin, ve bu hizmet üretme bahtiyarlığına erişecek kim olursa olsun, aklımla, yüreğimle her zaman destek vermeye hazırım.

Rabbim, bu ülkede taş üstüne taş koyacak herkesin yar ve yardımcısı olsun.

Sözlerime yine, değerli şairimiz Abdurrahim Karakoç’un dizeleriyle son veriyor, hepinize burada olduğunuz ve beni dinlediğiniz için çok teşekkür ediyor en samimi duygularımla saygılarımı sunuyorum.

Riya duygusuyla dolup taşmamış

İlimden, irfandan uzaklaşmamış

Benlik çamuruna ayak basmamış

Bir güzel ülküdür gönül verdiğim.

Her kapıda bir hesaba girmeyen

İnancından zerre taviz vermeyen

Dost alnına kara leke sürmeyen

Bir güzel ülküdür gönül verdiğim.

Ne yazdımsa inanç, ahlâk, örf ile

Postaladım gönül denen zarf ile

Anlatılmaz yirmi dokuz harf ile,

Bir güzel ülküdür gönül verdiğim.

// EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894