• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Hotar’dan İzmir Çıkarması

Hotar’dan İzmir Çıkarması
AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzmir milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve Yeni Anayasa halk oylaması öncesi hız kesmeden İzmir çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzmir milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve Yeni Anayasa halk oylaması öncesi hız kesmeden İzmir çalışmalarına devam ediyor. Hotar, cuma günü Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi  Palyatif Bakım Merkezi ile Radyoloji ve Röntgen bölümlerinin  açılışını gerçekleştirdi.
 
Dünya’ya örnek olan sağlık çalışmalarımız var
Sağlık alanında atılan adımları anlatan Hotar: "15 yılda dünyaya örnek olan sağlık çalışmaları gerçekleştirdik" dedi. İzmir’de çalınmadık kapı bırakmayacağız diyerek Reis Dere Necati Yıldırım kahvesinde halkla bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı sistemini madde madde anlatarak, ‘’Çocuklarımızın istikbali ve ülkemizin istiklali için ‘Evet’ diyeceğiz. Seçmek için hak tanınan gençlerimiz neden seçilmesin? Onlar bizim aydınlık yarınlarımız olacaklar‘’ diye belirtti.
 
Hotar’dan Dalgıç’a taziye ziyareti
Hotar daha sonra Boyalık Otelinde Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve Engelli Çocuk Sahibi aileler ile akşam yemeğinde bir araya gelen Hotar: "Tüm engelleri aşarak ülkemizin hiçbir metrekaresini ayırt etmeden çalışmaya devam edeceğiz’ dedi. Hotar geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'a da taziye ziyaretinde bulundu.
 
Cumartesi Yarımada’da ‘Evet’ mesaisi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, cumartesi günü  Seferihisar’da Sivil Toplum Kuruluşları, Mahalle Muhtarları ve Kanaat Önderleri ile bir toplantı gerçekleştirerek sorunlarını dinleyen Hotar: "IMF'nin kapısında borç almak için sıra bekleyen değil, dünya siyasetinde söz sahibi bir Türkiye için ‘Evet’ demeliyiz." Dedi.
 
Seferihisar programının ardından Güzelbahçe’de ziyaretlerine devam eden Hotar,  kadınlar ile birlikte geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda  kadınlara seslenen Hotar, kadınların her konuda öncü olması gerektiğini belirterek Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini de çevrelerine en güzel şekilde anlatacaklarına inandığını belirtti.
 
Gençlerimiz artık seçilme hakkına da sahip olacaklar
Gençlik Kolları’nın organize ettiği ‘Genç Kürsü’ programına katılan Hotar: “Afişlerinde çocuk resimleri kullanıp, gençlerimize güveniyoruz diyen ana muhalefet, Milletvekili seçilmelerine ise karşı duruyor. Seçme hakkına sahip olan 18-25 yaş grubu gençlerimiz, artık seçilme hakkına da sahip olacaklar." Dedi.
 
Programına Güzelbahçe Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelerek devam eden Hotar;  ‘’Cumhurbaşkanlığı sisteminde tek adamlılık gelecek diye millete yanlış söyleniyor, asıl tek adam yedi seçim kaybeden  Kılıçdaroğlu’dur.” Dedi.
 
Gerçekleştirdiği resmi programlar dışında kapı kapı ev ziyaretlerinde de bulunan ve esnafı ziyaret eden Hotar; "Birlik ve beraberlik içinde 2023 hedefimiz ve daha sonrası için, Avrupa’ya ve terör örgütlerine en güzel cevap, 16 Nisan’da vesayeti tamamen kaldırıp, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile halkın iradesi yönetime tam anlamıyla yansıyacaktır.” Dedi.

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

İzmir, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894