• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Her Taşın Altından Özcan Durmaz

Her Taşın Altından Özcan Durmaz
CHP Aliağa belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Aliağa eski CHP ilçe başkanı Bergamalı işadamı taş

ÖZCAN DURMAZ’DAN ADAY ADAYLARINA BLOK

ÖZCAN DURMAZ’DAN ADAY ADAYLARINA GEÇİT YOK

CHP Aliağa belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Aliağa eski CHP ilçe başkanı Bergamalı işadamı taş ocağı işletmesi ve dondurmacı dükkânı sahibi Özcan Durmaz, yerine geçeceği emanetçi ilçe başkanını tayin etmeye yeltenirken, ilçe örgütünde gereksiz tartışmalara sebep olmuştu. Aliağa siyasi kulislerinde yaptığı etik dışı siyasi argümanlar konuşulmaya ve tartışılmaya devam ederken Aliağa eski CHP ilçe başkanı Bergamalı işadamı taş ocağı işletmesi ve dondurmacı dükkânı sahibi Özcan Durmaz yaptığı bir hareket ile bu sefer de Aliağa CHP belediye başkan adaylarını kızdırmaya yetti.

ÖZCAN DURMAZ’DAN ADAY ADAYLARINA GEÇİT YOK

CHP genel merkezinin yerel seçim startını verdiği 1 ekim tarihi ile birlikte, Aliağa belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Karslı işadamı Erol Güngör, Baklavacı Osman Murat, Aliağa belediyesi çalışanı eski konservatuar sorumlusu Remzi Özcan, ASİD Başkanı ve eski başkan danışmanı Ümit Devran, Aliağa CHP eski belediye meclis üyesi ve 2014 yerel seçimleri belediye başkan adayı Aliağalı müteahhit ve inşaat mühendisi Barış Eroğlu, Emekli SGK Aliağa Başhekimi Aliağa belediyesi CHP meclis üyesi göz doktoru Ulviye Öztürk, Özcan Durmaz’ın Google reklam bloğuna takıldılar.

Aliağa siyaset sahnesinde ilk defa yapılan bu olay  CHP’den belediye başkan aday adaylarını çıldırtmaya yetti.

ANKETLERDE, ‘ALİAĞA’NIN EN DÜŞÜK PROFİLLİ ADAY ADAYI ÖZCAN DURMAZ ÇIKIYOR’ İDDİASI

Yerel seçimlerde Aliağa CHP belediye başkanı olmayı ne pahasına olursa olsun kafasına koyan Özcan Durmaz kesenin ağzını açtı. Seçim kampanyası için İzmir’in en güçlü danışmanlık firmaları ile anlaşan Özcan Durmaz, ilk iş olarak danışmanlık firmasının verdiği yol haritasını uygulamaya başladı. Aday adaylığı süresince kullanacağı internet sitesi, sosyal medya hesapları, beğen sayfaları tek tek aktif hale getirildi.  Aliağa’da en düşük profilli aday adayı olduğu kamuoyu anketlerinde ortaya çıkan Durmaz’ın diğer aday adayları ile arasındaki tanınırlık yarışında öne çıkmak için sınırsız bir bütçe oluşturdu. Bütün bunlara rağmen istediği verimliliği alamayan Durmaz’ın kampanyasını üstlenen kurmayları çareyi Google reklamlarında aramaya başladı.

Aliağalı siyaset kulislerinde yaşanan gelişmeleri ve aday adayların açıklamalarını internet ortamından takip etmeyi alışkanlık haline getiren partililer, Aliağa sınırları içinde ne ararsa arasınlar Özcan Durmaz’ın Google reklam bloğu ile karşılaştılar. Rakiplerini arama motorlarında para ile bloklayan Özcan Durmaz’a tepkiler gecikmedi. 

Aliağa belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Karslı işadamı Erol Güngör, Baklavacı Osman Murat, Aliağa belediyesi çalışanı eski konservatuar sorumlusu Remzi Özcan,  ASİD Başkanı ve eski başkan danışmanı Ümit Devran,  Aliağa CHP eski belediye meclis üyesi ve 2014 yerel seçimleri belediye başkan adayı Aliağalı Müteahhit İnşaat mühendisi Barış Eroğlu,  Emekli SGK Aliağa Başhekimi Aliağa belediyesi CHP meclis üyesi Göz doktoru Ulviye Öztürk, yaptıkları telefon diplomasisi ile yapılan davranışın etik dışı olduğunu iddia ederek sorunu çözmeye çalıştılar.

ÖZCAN DURMAZ BİRİNCİ OLMAK İÇİN HER YOLU DENİYOR

Aliağa eski CHP ilçe başkanı Bergamalı işadamı taş ocağı işletmesi ve dondurmacı dükkanı sahibi Özcan Durmaz, gereksiz büyütülen olayın bilgisi dışında geliştiğini, kampanya argümanlarından birisi olduğunu iddia etti. Telefon diplomasisinden bir sonuç alamayan Aliağa CHP belediye başkan adayları  çareyi partide “Abi” olarak anılan İzmir Büyükşehir ve Aliağa belediyesi CHP meclis üyesi Karslı işadamı Erol Güngör’de (60) aradılar. Güngör’ün de yapılan argümana çok kızdığı etik dışı bulduğu da öğrenilen bilgiler arasında seyir ederken, sorunu çözmek bir iki günü aldı.

Özcan Durmaz’ın seçim kampanyasını üstlenen kurmaylarına verdiği talimat ile Google reklam bloğu Aliağa sınırları içinde internet aramalarına girenler Özcan durmaz Google bloğunun kaldırıldığını gördüler.

ÖZCAN DURMAZ’IN SOSYAL MEDYA CİNLİĞİNE TEPKİLER DAHA DA BÜYÜDÜ.

Sosyal medya ve internet ortamında Amerikan firmalarına dolar karşılığı küçük bir servet harcayan durmaz ın peşin ödediği kampanyayı sonlandırmadığı ilçe sınırları içinde bloğu kaldırdığını ilçe dışında bloğun devam ettiğini Aday adaylarına ilçe dışında ikamet eden sevenleri tarafından iletildi. Bunu öğrenen aday adayları Özcan durmaz ile ipleri koparma noktasına geldi. Giderek büyüyen tepkiler karşında Özcan Durmaz geri atmak zorunda kaldı. Bazı belediye başkan adayları “Özcan Durmaz’ın bizi diğer partiler ile karıştırmasın, bu yarışın saygı ve sevgi çerçevesinde adil bir şekilde sonuçlanmasında olan inançlarımızı koruyacağız. Böyle bir seviyeye ne olursa oldun düşmeyeceğiz” dediler. Aday adayları, “CHP de her şey mubah değildir. CHP’de ‘Parayı basan düdüğü çalamaz’ diyerek tepkilerini dile getirdiler. Durmaz’ı siyasi etik kuralları dışında bir kampanya yapmasına müsaade etmeyeceklerinin de altını çizdiler. /EGE BASIN GRUBU

1adsiz.jpg2erol-güngör.jpg3bariş-eroglu.jpg

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894