• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C

Güvenlikte Artık Herkes Akıllı Çözüm İstiyor

Güvenlikte Artık Herkes Akıllı Çözüm İstiyor
Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, en son teknolojiye sahip hizmetler sunan yeni güvenlik paketlerini kullanıma

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, en son teknolojiye sahip hizmetler sunan yeni güvenlik paketlerini kullanıma sundu. Pronet tarafından tüm Türkiye’de, 5.000 kişi ile yüz yüze gerçekleştirilen tüketici davranışları pazar araştırması sonuçlarına göre oluşturulan paketler, gelişmiş güvenlik çözümleri sunuyor. Pronet, yeni paketlerinde aynı gün teknik servis, özel müşteri hizmetleri hattı gibi servisleriyle kullanıcı beklentilerini odağına alarak geniş bir ihtiyaç yelpazesine cevap veriyor.

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, yeni güvenlik paketlerini kullanıma sundu. Tüm Türkiye’de, 5.000 kişi ile yüz yüze gerçekleştirilen tüketici davranış araştırması sonuçlarına göre hazırlanan güvenlik paketleri, tüketici ihtiyaçları esas alınarak hazırlandı.

Hizmetlerinin odak noktasına kullanıcılarını koyan Pronet, kullanıcıların değişen beklenti ve taleplerine yenilikçi çözümlerle cevap vermeye devam ediyor.Farklı odak gruplar üzerinden gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre, kullanıcıların büyük bölümü farklı güvenlik sistemlerine ihtiyaç duyuyor. Her ihtiyaca farklı paketler sunan Pronet, özel müşteri hizmetleri hattı, aynı gün teknik servis gibi yenilikçi çözümler sunuyor.

FOTOĞRAF ÇEKEREK HIRSIZI KORKUTAN DEDEKTÖR!

Elektronik güvenlik sistemleri sektöründeki en son yenilikleri takip ederek son teknolojik gelişmeleri kullanıcılarına sunan Pronet, hareketi algılayan görüntülü hareket dedektörü ile hem ev hem de iş yerlerinde caydırıcı bir etki oluşturuyor. Dedektör, herhangi bir hareket algıladığında arka arkaya seri bir şekilde çektiği fotoğrafları, kullanıcının cep telefonuna ve eğer istenirse Pronet Alarm Haber Alma Merkezi’ne gönderiyor. Bu sayede, kullanıcı alarm durumunu cep telefonundan görüntülü olarak kontrol edip doğrulayabiliyor. Harekete duyarlı dedektör fotoğrafları çekerken, ardı ardına patlattığı flaşlar sayesinde ilave caydırıcılık sağlıyor.

SABOTAJA KARŞI ÜSTÜN KORUMA

Herhangi bir sabotaj durumunda çalışmayı sürdüren sistem, hem GPRS ağ hem de internet bağlantısıyla kurduğu çift kanallı iletişim sayesinde uyarı sinyalini Pronet Alarm Haber Alma Merkezi’ne ulaştırıyor. Anti-Jamming özelliğine sahip sistem, olası bir jammer saldırısında çalışmayı sürdürerek sabotaj sinyalini Pronet Alarm Haber Alma Merkezi’ne gönderiyor.

PARÇALANSA BİLE ÇALIŞAN SİSTEM: SMASH&CRASH

Hırsız ya da saldırgan tarafından parçalansa bile Alarm Haber Alma Merkezi’ne sinyal göndermeye devam eden sistem, alarm halinde kullanıcının cep telefonuna ve talep durumunda Alarm Haber Alma Merkezi'ne fotoğraf göndererek alarm durumunu görüntülü doğrulama özelliğine de sahip.

Farklı kullanıcı ihtiyaçlarından yola çıkarak, en iyi müşteri deneyimi sağlamak için özelleştirilen paketler ev ve iş yeri kullanıcıları için: Pronet Güvenlik Paketi, Plus Paket, Plus Gold ve Plus Platinum Paket olarak 4 ana grupta toplanıyor.

Sunduğu yenilikçi güvenlik çözümleriyle sektördeki liderliğini devam ettiren Pronet, tüm ev-iş yerleri paketleri için ek pakette Panik Butonu uygulaması, ek güvenlik paketi olarak da gaz kaçağı, su baskını ve yangınalarmı gibi seçenekler sunuyor.

ALARM SİSTEMLERİNE DAHA ÇOK İHTİYAÇ DUYULMAYA BAŞLANDI

Araştırma sonuçlarının kullanıcıların farklı paketlere ihtiyaç duyduğunu gösterdiğini vurgulayan Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, “Güvenlik sektörünün geleceğini şekillendirecek tüketici davranışları pazar araştırması sonuçları sektöre dair önemli ipuçları veriyor. Tüm Türkiye’de 5.000 kişi ile yüz yüze gerçekleştirilen araştırma, geniş bir tüketici skalasını da içinde barındırıyor. Teknolojik olanakların artmasıyla güvenlik sektörü de bir dönüşüm yaşıyor, özellikle son yıllarda interaktif ürün kullananların sayısında belirgin bir artış var. Yeni müşterilerimiz arasında akıllı güvenlik çözümlerini tercih edenlerin oranı %70 seviyesine ulaşmış durumda” diyor.

Kullanıma sundukları paketlerin sektörde bir ilk olduğunun altını çizen Ediz Habip, “Pronet, sektörde faaliyet gösteren firmalar içinde ürün gamı en geniş olan şirket, kullanıcılarımızdan gelen talepler doğrultusunda alternatif paketler hazırlayarak onların beklentilerine cevap verdik” şeklinde sözlerine devam etti. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894