• BIST 9079.97
  • Altın 2322.043
  • Dolar 32.3355
  • Euro 34.9769
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Franchise Sektörünün Nabzı Tutuldu

Franchise Sektörünün Nabzı Tutuldu
Katılımcı marka, m2 ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa ve Ortadoğu’nun birincisi olma özelliğini taşıyan Bayim olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğund

Katılımcı marka, m2 ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa ve Ortadoğu’nun birincisi olma özelliğini taşıyan Bayim olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda CNR Fuar merkezinde düzenlendi.

Türkiye’nin franchising alanındaki ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Fuarı rekorlara imza atarak sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 13-16 Ekim 2016 tarihleri arasında 14. Kez kapılarını açan fuarda 378 marka girişimcilerle bir araya gelerek bayilik görüşmeleri gerçekleştirdi; yeni anlaşmalara imza attı. 32.197 kişinin ziyaret ettiği fuara Katar, Tunus, Suudi Arabistan ve Ortadoğu’dan gelen diğer heyetler Türk markalarına yoğun ilgi gösterdi. Markalarla girişimcileri buluşturarak reel sektöre ve ülke ekonomisine önemli katkıda bulunan fuar, firmaların franchise sayısını arttırdığı, birçoğunun da ilk çıkış, gelişim ve lansman noktası olma özelliğini taşıyor. 

14. yılında yoğun katılım ve rekor ziyaretçi ile tamamlanan fuarın açılışı, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Sn. Erdal Bahçıvan, Türkiye İhracatçılar Birliği Başkanı Sn. Mehmet Büyükekşi, Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Sn. Egemen Bağış, Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn. Bülent Tüfenkçi’nin teşrifleriyle gerçekleşti. Gıdadan ev dekorasyonuna; güzellik merkezinden gayrimenkul danışmanlığına, spor merkezlerinden cafelere, kuru temizlemeden teknolojiye kadar birçok sektörden katılımcının yer aldığı Bayim Olur musun Fuarı, franchise sektörünün nabzını tutmaya 15. Yılında, 12-15 Ekim’de devam edecek.

Bayim Olur musun Fuarında Ünlüler Geçidi 

Birçok markanın yeni ürün lansmanlarını gerçekleştirdiği fuarda ünlü isimler de yer aldı. Fuarın açılış kokteylinde sahne alan şarkıcı Kendi katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Bir döner firmasının standını ziyaret eden Nuri Alço sevenleriyle buluşurken, “Geniş Aile” dizisinin sevilen karakterlerinden “Ulvi” ve “Cevahir” karakterleriyle tanınan Ufuk Özkan ve Bülent Çolak da bir kahve markasının standında hayranlarına kahve ikram etti. Türkiye’nin sevilen çifti Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün de bir çiğ köfte markasının standında hayranları ile buluşarak renkli görüntülere sahne oldu. 

4 gün boyunca gerçekleştirilen Ufrad seminerlerinde hem ziyaretçi hem katılımcılara eğitici bilgiler verildi.
Yurt dışı katılımlarının da yoğun yaşandığı fuar ile ilgili olarak açıklamada yapan Medyafors Fuarcılık       Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu; “Yurtdışından yine önemli misafirlerimiz oldu. Katar, Suudi Arabistan ve Tunus’dan gelen heyetler, Türk markalarıyla birebir görüşmeler yapmak adına 4 gün boyunca fuar alanında yer aldılar. Markalarımız artık yurt dışı pazarlara açılmak istiyor. Bu da bizim hedeflerimizi daha da büyütmemizi sağlıyor. Ortadoğu’da 30 Milyar Dolarlık Franchising Pazarına artık Türk Markaları da dahil oluyor. Türkiye yetkili acentesi olarak çalışmalara başladığımız The Global Franchise Market Fuarı’nı Türk Markalarının Ortadoğu’ya açılan kapısı olarak değerlendiriyoruz. Helvacıoğlu şöyle devam etti: “Dubai Franchise fuarını düzenleyen iş ortağımız Index Holding yöneticilerinden Wissam Ezziddine’in de aramızda olmasından mutluluk duyduk. Bu işbirliği ile 14-15 Kasım’da, Türk markalarını, yıllık % 20-27 arasında büyüme potansiyeline sahip Dubai’ye götürüyoruz. Yine devam eden girişimlerimiz ile önümüzde ki aylarda sizlere yeni işbirliklerimizi de müjdeleyeceğiz.” Dedi.

UFRAD Başkanı Dr. Mustafa Aydın ise konuyla ilgili ‘’Ufrad’ın desteklediği 25. ve Medyafors tarafından düzenlenen 14. Bayim Olur Musun Franchising Fuarı’nda bu yılda yüzlerce katılımcı markanın, on binlerce yatırımcı ile bir araya gelmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.  UFRAD olarak uzun yıllardır Medyafors Fuarcılık ile yürüttüğümüz verimli ve başarılı işbirliğimiz sonucunda fuarımız bugün dünyanın en büyük fuarlarından biri. Asla unutmamalıyız; markalaşma bir kültürdür. Marka, sadece bir ürün logosu ya da bir kutunun üzerindeki amblemden ibaret değildir. Markalarımız ekonomimizin öncüleri, dünyaya açılan kapılarımızdır’... dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894