• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Farklılık için Farkındalık gerekir İnci Sigorta

Farklılık için Farkındalık gerekir İnci Sigorta
Sektörde yarım asırı geride bırakan İnci Sigorta hayatınızı güvence altına alıyor.

İnci Sigorta Aliağa Şubesi olarak radyomuza açıklamalarda bulunan Yetkili  Gül Okutan , Şirketimiz en uygun fiyat, en geniş ürün yelpazesi, en etkin hizmet kalitesi ve yetkin insan kaynağı ile müşterilerine çözüm ortağı olmaktadır’’ dedi.
Okutan, ‘’Müşteri memnuniyeti ve bağlılığı için İnci Sigorta ailesi olarak  sigortaya konu olan her türlü riskteki ihtiyacınızı belirleme, müşterilerimizi işbirliğinde  olduğumuz sigorta şirketlerinin en uygun teminat ve fiyattaki ürünleri ile buluşturmada, satış öncesi, anı ve sonrasında gerekli her hizmette  müşterilerimizi “Güvende ve  Değerli ” hissettirebilmek için çalışıyoruz. Güvenilir, güler yüzlü, her zaman müşterilerimizin yanında olan hizmet anlayışımızla bulunduğumuz her lokasyon da aynı kalitede hizmet verebilmek için çalışmak, işimizi severek yapmak en temel prensibimiz’’ diye konuştu.
Araç, konut, iş yeri ve sağlık ürünlerinde Bireysel Çözümler ile Kurumsal ve Özel Sigorta Çözümleri ile her zaman yanınızdayız diyen İnci Sigorta Aliağa Şube Yetkilisi Gül Okutan ,Poliçe üretim aşamasında ihtiyacınızı yerinizde belirler. Hasar anında en kısa sürede olay yerinde olur ve gerekli çözümleri üretiriz. Aradığınızda 7/24 bize ulaşabilirsiniz. Bu yüzden İnci Sigorta Aliağa Şubesi ile Bir Sigorta Acentesinden Beklediğiniz Her Şeyi Bizimle Yeniden Deneyimleyiniz “Farklı Düşünüyoruz, Fark yaratıyoruz ”dedi.
İnci Sigorta Acenteliği Aliağa Şubesi olarak, telefon, internet ve sosyal medya aracılığıyla hizmetlerimize kesintisiz devam ettiklerinin altını çizen İnci Sigorta Aliağa Şube Yetkilisi Gül Okutan ,   İletişimin tüm kanallarını ve teknolojiyi etkin kullanır. Mümkün olan en uygun şekilde müşterilerini ve onların ihtiyaçlarını takip eder. Cevapları ve çözümleri en kısa zamanda size ulaştırır. Hizmet geri dönüşlerini ve takip işini en kısa zamanda sonuçlandırırız’’

İnci Sigorta diyor ki; İddia ediyoruz.! Trafik – Kasko’da bizden daha uygunu yok. Bize sormadan sakın poliçe yaptırmayın..! İnci Sigorta olarak Aliağa’da İhtiyaçlarınızı dinlemeyi ve çözümler bulmayı iyi bilir. Poliçe İhtiyacınızda riski doğru tespit edebilme ve yönetme uzmanlığına sahiptir. Hasar Yönetimi ve takibi açısından uzman bir hasar servisi vardır. Sizin için en uygun çözüm önerisi ile ihtiyacınıza uygun, farklı fiyat ve teminat teklifleri ile yanınızdayız. Aliağa’da İhtiyaç duyduğunuz her anda, sağlığınız, eviniz, aracınız, işyeriniz, seyahatleriniz, geleceğiniz, kısacası, Hayatınız İnci Sigorta ile güvence altında.

Ayrıntılı bilgi için telefon numaramız: 532 275 55 34 
Adres: Kültür Mahallesi 260 Sokak No:6/G Aliağa- İZMİR

Aliağa Sahil Radyo Televizyon ve Medya Yayınları A.Ş
Demokrasi Meydanı Şehit Bülent Kula İş Merkezi
NO:1/18 Aliağa/İZMİR
0232 616 11 36 – 0532 492 50 95

www.radyosahil.com.tr (canlı yayın)
[email protected]
[email protected]
facebook.com/radyosahil95
instagram.com/radyosahil95
twitter.com/radyosahil95
youtube.com/radyosahil95

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894