• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Eskimoo Köyü Bu Sömestrda ANKAmall’da

Eskimoo Köyü Bu Sömestrda ANKAmall’da
Birbirinden farklı etkinlikleriyle Ankaralıların odak merkezi olan ANKAmall, sömestr etkinlikleriyle de çocuklara unutamayacakları bir tatil fırsatı sunuyor.

Birbirinden farklı etkinlikleriyle Ankaralıların odak merkezi olan ANKAmall, sömestr etkinlikleriyle de çocuklara unutamayacakları bir tatil fırsatı sunuyor. Çocuklar, Eskimo Köyü yanında tiyatro etkinlikleri, çocuk atölyeleri, masal kahramanları ile tatil boyunca eğlenecek, öğrenecek ve enerji depolayacaklar.

"Kutupların ortasından bir küçük Eskimo Köyü" ilk kez ANKAmall’da…

Eskimo Köyü’nde doyasıya eğlence yaşayacak minik Eskimo’lar renkli aktivitelerle dolu dolu bir tatil geçirecek. 21 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında her gün katılabilecekleri Eskimo etkinlikleri ile eğlenirken yeni dostluklara da adım atacaklar. Oyun ve aktivitelerde Kostüm Seromonisi, Buzda Balık Avı, Neşeli Penguenler, Eskimo takıları, Balina Avcısı, Kızak köpekleri, Eskimo Kaydırak, Kutup Tilkisi Uno, İglo Boyama gibi aktivitelere 4-12 yaş arası tüm çocuklar katılabilecek.

Sömestr tatilinde perde çocuklar için açılacak

Tiyatro Şenliği ile tatil boyunca her gün ücretsiz etkinliklerde minikler masal kahramanlarıyla da buluşacak. AVM içerisindeki özel alanda kurulacak olan sahnede perde her gün saat 12.00'da minikler için açılacak. ANKAmall Tiyatro Şenliği’nde La Fontein’in Sandığı, Kaktüs İle Baktüs, Mim Mim Pantomim, Oz Büyücüsü, Nasreddin Hoca ve Kırmızı Başlıklı Kız gibi birçok masal kahramanı sahnede olacak.

Çocuk Atölyesi minikleri bekliyor

Yine Çocuk Atölyesi sömestr tatilinde çocuklara çeşitli etkinlikler hazırlayarak hem sosyalleşmelerine hem de el becerilerini geliştirmelerine katkı sunacak. Atölye, tatil boyunca her gün 12.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz tüm etkinlikleriyle aileleri ve minikleri bekliyor. Mutfak Atölyesi, Terzilik Atölyesi, Bilim Atölyesi, Geri Dönüşüm Atölyesi, Aksesuar Atölyesi, Kukla Atölyesi, Ahşap Boyama Atölyesi, Dekorasyon Atölyesi gibi toplam 50 atölye tatil boyunca minikleri bekliyor. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894