• BIST 9645.02
  • Altın 2414.694
  • Dolar 32.5576
  • Euro 34.6845
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Dikili Parklarında Muhteşem Değişim

Dikili Parklarında Muhteşem Değişim
Dikili Belediyesi yoğun geçen yaz sezonunun ardından ilçe genelinde başlattığı revizyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Dikili Belediyesi yoğun geçen yaz sezonunun ardından ilçe genelinde başlattığı revizyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçe merkezi-kırsal mahalleler ayrımı yapılmaksızın yürütülen çalışmalarda tüm mahalleler Avrupa standartlarında parklara kavuşturuluyor.
 
Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan kentin tüm mahallelerine Avrupa standartlarında yeni parklar kazandırırken, diğer taraftan da mevcut parkları Avrupa standartlarına uygun şekilde revize ediyor.
 
PARKLAR DÖRT DÖRTLÜK OLDU
 Kentin en önemli buluşma merkezlerinden biri olan Nazım Hikmet Parkı başta olmak üzere Kabakum, Yenice, Çağlan mahalleleri ve Gazeteciler Sitesi ile Alaşehirliler Sitesi'nde yürütülen bakım ve onarım çalışmaları sonucunda parklarda yer alan çocuk oyun grupları tümüyle yenilendi, oyun alanları da çocukların kullanıma daha uygun hale getirildi. Eskiyen oturma grupları, banklar ve aydınlatma sistemleri de tamamen yenilenerek, parkların daha güvenli olması sağlandı. Oyun grubu olmayan parklar oyun gruplarına kavuşturuldu. Yürütülen hizmet seferberliğine son nokta peyzaj düzenlemeleri ile konularak tüm parklar yeni nesil görünüme kavuşturulup, mevsim çiçeklerinin yanı sıra akasya, manolya, ıhlamur ve oya ağaçları ile donatıldı.
 
“ÇALIŞMALARIMIZ ARTARAK DEVAM EDİYOR”
 Kent genelinde yürüttükleri çalışmaların aynı kararlılıkla, artarak devam ettiğini belirten Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür Vekili Adnan Özdemir, '”Dikili Belediyesi her birimi gibi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak bizde, Belediye Başkanımız Mustafa Tosun'un önderliğinde vatandaşlarımızın kentimizin her noktasında mutlu yaşaması için çalışıyoruz. Yürüttüğümüz tüm insan odaklı çalışmalarımızda vatandaşlarımızın taleplerine göre bir yandan ihtiyaç duyulan bölgelere yeni parklar yaparken, diğer taraftan da mevcut parklarda peyzaj, bakım, onarım ve revizyon çalışmalarını ortaya koyuyoruz. Şu anda Nazım Hikmet Parkı, Kabakum, Yenice, Çağlan mahalle parkları ile Gazeteciler Sitesi ve Alaşehirliler Sitesi parklarında yapılan çalışmalarımız hedeflediğimiz gibi gidiyor. Önümüzdeki süreçte de kent genelinde Avrupa standartlarında yeni park yapım ve revizyon çalışmalarımızı arttıracağız” dedi. / EGE BASIN GRUBU

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894