• BIST 9530.47
  • Altın 2470.156
  • Dolar 32.4653
  • Euro 34.7126
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

Devrim, Bu Takım Sadece Futboluyla Konuşulacak

Devrim, Bu Takım Sadece Futboluyla Konuşulacak
Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim, Menemen Belediyespor maçının

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim, Menemen Belediyespor maçının değerlendirmesinde, “ Maçtan önce yönetime hakem konusunda endişelerimi dile getirmiştim. Biz ısrarla, biz inatla, futbol oynamaya, futbolun içinde kalmaya devam edeceğiz. Bu takım sadece futboluyla konuşulacak” dedi. 

Deplasmanda karşılaştığı Menemen Belediyespor’la 2-2 berabere kalan ve galibiyeti kaçıran taraf olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim, 1 puanın rakibe bakıldığı zaman ve deplasman maçı olması nedeniyle iyi gözüktüğünü aslında üzüldükleri bir maç yaşadıklarını söyledi. Sonuna kadar 3 puanı hak eden bir mücadele ortaya koyduklarını dile getiren teknik direktör Levent Devrim, “ Maçı izleyenlerde bunu anlamışlardır zaten. Sonuna kadar 3 puanı hak ettik. Yaklaşık  60-65 dakika 10 kişi oynadık. Buna rağmen rakibe pozisyon bile vermedik.  İki tane seyredilmesi hoş gol yedik 25-30 metreden. Özelikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra çok gol kaçırdık. 3-4 olabilirdi maç. Ben hafta içinde de söylemiştim. Ben ve oyuncularım,  ‘Menemen’e keyif almaya gidiyoruz’ dedik. Biz kendi adımıza o keyfi aldık aslında. Oyun olarak, futbol olarak, doğrular olarak. Maçı izlemeye gelenlere de keyifli bir futbol izlettirdiğimizi düşünüyorum. Ben bu oyuncularımla her zaman için gurur duyuyorum. Maçtan önce futbolcularıma da söyledim. Skor ne olursa olsun. Mağlupta olabiliriz. Sizinle gurur duyuyorum. Çok karakterli futbolcularla çalıştığımı söyledim. Maçtan sonrada kendilerine aynı şeyi söyledim. Hakikaten çok karakterli oyuncularla çalışıyoruz. Bu karakteri gösterdiğimiz sürece, keyif almaya, olumlu futbol oynamaya devam etiğimiz sürece bu takımın önü açık. Ben arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dediğim gibi 3 puan adına üzüldük ama sonuçta Menemen Belediyesor bizim rakibimiz. Deplasmandan 1 puan ve şartlara bakıldığı zaman 60-65 dakika sahada 10 kişi oynayan bir Manisa Büyükşehir Belediyespor vardı sahada” diye konuştu. 

“ MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR FUTBOLUYLA KONUŞULACAK” 

Yaser’in maçın 30. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan teknik direktör Levent Devrim, “ Yaser’in kırmızı kartıyla ilgili olarak çok söyleyecek bir şey yok. Ben hafta içinde yönetime hakem konusunda endişelerimi dile getirmiştim zaten. Sadece şunu söyleyeyim Böyle tecrübeli bir hakeme yakışmayan kararlardı. Ben sadece gösterdiği kırmızı kartla ilgili konuşmuyorum. Emir’e gösterdiği bir sarı kart var. Ben Emir’i bu yüzden oyundan çıkartmak zorunda kaldım 40’ıncı dakikada. Biz 30 yıldır bu İşin içindeyiz. 30 yıldır sahanın içinde nelerin yapılabildiğini görebiliyoruz. Biz futbol oynamaya devam edeceğiz. Biz futbolun içinde kalmaya devam edeceğiz ısrarla ve inatla. Bu takım futboluyla konuşulacak, bu takım başka şeylerle konuşulmayacak. Geri kalanı Allah’a emanet ediyorum. Yapacak başka bir şey yok. Bu hafta sonunda zor bir maç daha bizleri bekliyor. Liderle oynayacağız. İyi bir takımla oynayacağız. Çok organize bir takımla oynayacağız. Savunma gücü yüksek bir takımla oynayacağız. Her zaman söylüyorum. Biz işimize bakıyoruz. Biz oyun anlayışımıza, felsefemize bakıyoruz. Doğrularımızla sahada olduğumuz sürece içerde, dışarda her takımla, her rakiple her şartta oynarız biz. Bir sıkıntımız yok” ifadelerini kullandı.  /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894