• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Dev Tesiste İlk Tiyatro Oyunu Heyecanı

Dev Tesiste İlk Tiyatro Oyunu Heyecanı
Denizli’nin sosyal ve kültürel alanda büyük bir ihtiyacını karşılayacak Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre

Denizli’nin sosyal ve kültürel alanda büyük bir ihtiyacını karşılayacak Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, ilk tiyatro organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu ilk oyun "Geç Kalanlar" büyük beğeni topladı. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ilk tiyatro organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nca hazırlanan "Geç Kalanlar" adlı oyun tiyatroseverlerle buluştu. Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği oyun, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda ilk kez seyircilerle buluştu. Oyuna Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“SANATIMIZ DAİM OLSUN”

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda ilk kez bir tiyatro oyunu sergileneceği için özel bir ana tanıklık ettiklerini söyleyen Başkan Osman Zolan, “Kongre ve Kültür Merkezimizin açılışını yapmıştık ama bu salonu hiç kullanmamıştık. Bugün ilk defa bu salonumuzu kullanıyoruz. Bu salonumuz akustiği ile döner sahnesiyle birlikte tiyatro için dizayn edildi. Salonumuz hayırlı uğurlu olsun. Emek veren yönetmenize ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Sanatımız daim olsun” diye konuştu.

GEÇ KALANLAR

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının sahnelediği “Geç Kalanlar” adlı oyunu, Devlet Tiyatroları sanatçılarından Pervin Ünalp yazıp, yönetti. Modern insan ilişkilerinin anlatıldığı oyuna gelenler muhteşem bir gösteriyi izleme şansı elde etti. /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894