• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Çırağan Palace Kempinski’nin Hijyeni Belgelendi

Çırağan Palace Kempinski’nin Hijyeni Belgelendi
Eczacıbaşı Profesyonel ve Beşiktaş Belediyesi iş birliği ile yürütülen “Hijyende Mükemmellik” projesi ilk yılını

Eczacıbaşı Profesyonel ve Beşiktaş Belediyesi iş birliği ile yürütülen “Hijyende Mükemmellik” projesi ilk yılını tamamladı. Proje kapsamında eğitimler ve periyodik denetimler sonucu Çırağan Palace Kempinski İstanbul “Hijyende Mükemmellik” sertifikasını almaya hak kazandı. 

“Hijyende Mükemmellik” projesini hayata geçiren Eczacıbaşı Profesyonel ve Beşiktaş Belediyesi, 4 ay boyunca Çırağan Palace Kempinski İstanbul’a hijyen konusunda danışmanlık ve denetim hizmeti sundu. Üç adımda kusursuz hijyen sağlanmasını amaçlayan proje çerçevesinde denetim, takip ve koruma aşamalarına tabi tutulan Çırağan Palace Kempinski İstanbul “Hijyende Mükemmellik” sertifikası aldı.

Sertifika takdim toplantısında konuşan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ünver; “Kültür, sanat ve eğitim faaliyetleriyle kendini tanımlayan Beşiktaş ilçesi, bu özellikleri ile hizmet sektörlerinin de en üst düzeye çıkmasını sağlamıştır. Dünya standartlarında bir hizmet verme hedefiniz varsa o hedefe ulaşmak için dikkat edeceğiniz konulardan biri de hijyen! Beşiktaş’ta bulunan işletmelerin hijyen kuralları içinde hizmet vermesi bizim için çok önemli. Bu konuda düzenli denetimler yapıyoruz. İşletmelerimizi daha ileri bir aşamaya taşımak için sektöründe lider Eczacıbaşı Profesyonel ile iş birliğine gittik. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda Çırağan Palace Kempinski İstanbul, tüm eğitim ve denetimleri geçerek “Hijyende Mükemmellik” sertifikasını almaya hak kazandı. Çırağan Palace Kempinski İstanbul’u tebrik ediyor, başarısının hizmet sektöründeki diğer kurumlara örnek olmasını diliyorum’’ dedi.   

ÇIRAĞAN PALACE KEMPİNSKİ İSTANBUL  ‘‘HİJYENDE MÜKEMMEL” SEÇİLDİ

Tüketicilerin işletme seçimindeki ilk tercihinin temizlik olduğunu belirten Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu; “Gerçekleştirdiğimiz araştırmaların sonucuna göre tüketicilerin yüzde 68’inin restoran seçerken ilk baktıkları kriter ‘temizlik’ oluyor. Yine bir otelin hijyen standartlarının belli aralıklarla denetlenmesi ve bu denetleme sonuçlarının otelde konaklayan müşterilerle paylaşılması konaklayan kişilerin yüzde 70’inin otel seçimleri üzerinde oldukça etkili. Müşteri sadakatini ve devamlılığını sağlamak için hijyenin işletmeler için öncelikli olması gerekiyor. Araştırmalarımızdan yola çıkarak hem işletmelere fayda sağlamak hem de son kullanıcı memnuniyetini artırmak adına bir yıl önce Hijyende Mükemmellik projesini geliştirdik. Eczacıbaşı Profesyonel olarak işletmelerin hijyen seviyelerini üst standartlarda tutarak tüketicilerin de memnuniyetlerini artırmayı hedefliyoruz’’ dedi.  Beşiktaş Belediyesi iş birliği ile Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un “Hijyende Mükemmellik” programı uyguladığını belirten Koçoğlu; ‘‘Bugün burada projemizin Beşiktaş’taki ilk sertifikasını takdim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihi 17. yüzyıla dayanan, Boğaz üzerindeki tek Osmanlı Saray Oteli Çırağan Palace Kempinski İstanbul, sektöre öncü olarak hijyen güvenliğini sağlarken, tasarruflu ve etkili hijyen yöntemleri ile kusursuz hizmetini taçlandırdı” dedi.

Projeye katılan işletmelere hijyen için doğru uygulama yöntemleri sunan “Hijyende Mükemmellik” ile işletmeler sürdürülebilir hijyen konusunda kendilerini geliştiriyor.  Ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren işletmeler “Hijyende Mükemmellik” hizmetlerinden faydalanmak ve sertifika sahibi olmak için Eczacıbaşı Profesyonel ve Beşiktaş Belediyesi’ne başvuruda bulunabiliyor. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894