• BIST 9057.24
  • Altın 2299.873
  • Dolar 32.3145
  • Euro 35.0998
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Büyükşehir Rakip Tanımıyor 1-3

Büyükşehir Rakip Tanımıyor 1-3
Manisa Büyükşehir Belediyespor, grubun iddialı takımlarından Bayburt Grup Özel İdare'yi kendi evinde yıktı
Manisa Büyükşehir Belediyespor, grubun iddialı takımlarından Bayburt Grup Özel İdare'yi kendi evinde yıktı. Üst üste sekizinci galibiyetini alan yeşil-beyazlıların golleri, Alper Akçam ve Ali Öztürk'ten (2) gelirken, puanını 26'ya çıkaran temsilcimiz 11. hafta sonunda liderliğini sürdürdü
 
TFF 3. Lig 1. Grupta 11. hafta mücadelesinde lider Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk hesapları yapan bir başka ekip Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'un konuğu oldu. Genç Osman Stadı'nda oynanan zorlu mücadelede Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar ile birlikte Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç'da zorlu deplasmanda takımı yalnız bırakmadı. Sakatlıkları devam eden Semih, Umut, Berkin ile birlikte kart cezalısı Mehmet Yılmaz Bayburt karşısında forma giyemedi. Karşılaşma öncesinde şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, Manisa Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular asker selamı vererek şehitlerimizi andı. Güçlü rakibi karşısında maça çok etkili başlayan yeşil-beyazlılar 7. dakikada Alper Akçam'ın golüyle 0-1 öne geçti. Ataklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, 26. dakikada Kaptan Ali Öztürk'ün golüyle durumu 0-2'ye taşıdı. Ev sahibi Bayburt 
 
ise ilk yarıda duran toplarla etkili olmaya çalışsa da önemli bir atak geliştiremedi ve maçın ilk yarısı temsilcimizin 0-2 üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya taraftarının da desteğiyle daha istekli başlayan ev sahibi Bayburt, 63. dakikada Hüseyin Ali'nin golüyle farkı bire indirdi 1-2. bu golden bir dakika sonra sol kanattan etkili gelen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ali'nin kafa golüyle farkı yeniden ikiye çıkardı ve durumu 1-3 yaptı. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu deplasmandan rahat bir galibiyet çıkaran temsilcimiz galibiyet serisini 8 maça çıkarırken , puanını da 26 yaptı ve liderliğini sürdürdü.
 
Maçtan Dakikalar;
 
Maçın 7. dakikasında Manisa Büyükşehir Belediyespor'da kaleci Yusuf'un uzun gönderdiği top defansın hatasında Alper Akçam'ın önünde kaldı. Tecrübeli oyuncu ceza sahasına girer girmez çok sert vurdu ve takımını deplasmanda 0-1 öne geçirdi. 
 
Karşılaşmanın 15. dakikasında Kürşat Ergun'un sağ kanatan ceza sahasına ortaladığı topa Ali kafayla dokundu top direğin dibinden auta gitti. 
 
Manisa Büyükşehir Belediyespor 26. dakikada farkı ikiye çıkardı. Rakibinden topu çalan Erhan sol kanattan kaleye yöneldi. Erhan'ın sert şutunda kaleciden seken topu iyi takip eden Ali Öztürk, durumu 0-2 yaptı. 
 
Ev sahibi ekipte Oğuzhan'ın 42. dakikada kullandığı serbest atışta top kaleci Yusuf'ta kaldı. 
 
Maçın 59. dakikasında ev sahibi ekip serbest atış kazandı. Al Koçak'ın kullandığı serbest atışı kaleci Yusuf son anda kornere çeldi. 
 
Maçın 63. dakikasında Bayburt, 63. dakikada Hüseyin Ali'nin golüyle durumu 1-2'ye  getirdi. 
 
Manisa Büyükşehir Belediyespor kalesinde gördüğü golden 1 dakika sonra yeniden farkı ikiye çıkardı. 64. dakikada Erhan'ın sol kanattan ceza sahasına ortaladığı topu kafayla kaleye gönderen Ali durumu 1-3 yaptı.  
 
Bayburt ekibi 85. dakikada etkili geldi. Kaleyi karşıdan gören noktadan Nazif'in sert şutunu Yusuf son anda kornere çeldi. 
 
Stat: Genç Osman Stadı
 
Hakemler: Erdoğan Özkaya, Okan Akbal, Selim Şenöz
 
Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor: İsmet, Ali (Dk. 77 Nazif), Murat, Mert (Dk. 46 Güray), Gökhan, Özkan, Adem, Muhammed (Dk. 31 Oğuzhan), Rahmi Muhammet, Hasan, Hüseyin Ali
 
Manisa Büyükşehir Belediyespor: Yusuf, Hüseyin Cihan (Dk. 46 Harun), Kürşat Ergun (Dk. 85 Çağrı), Abdurrahman Emir, Alper Akçam, Ali, İsmail (Dk. 67 Olcay), Mehmet Kuruoğlu, Ufukhan, Erhan, Kaan
 
Sarı Kartlar: Hasan (Bayburt Grup Özel İdare), Abdurrahman Emir, Alper Akçam, Ali, Mehmet Kuruoğlu, İsmail, Yusuf (Manisa BBSK)
 
Goller: Dk. 63 Hüseyin Ali (Bayburt Grup Özel İdare), Dk. 7 Alper Akçam, Dk. 26-64 Ali Öztürk (Manisa BBSK) /EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894