• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

BTM Dünyanın En Prestijli Fuarlarından BAU’da Yerini Aldı

BTM Dünyanın En Prestijli Fuarlarından BAU’da Yerini Aldı
BTM Dünyanın en prestijli fuarlarında Türkiye’nin adını duyurmaya devam ediyor.

BTM Dünyanın en prestijli fuarlarında Türkiye’nin adını duyurmaya devam ediyor.

Türkiye’nin lider yalıtım firması BTM, yapı sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak gösterilen BAU 2019 Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. 

Fuar 14-19 Ocak 2019 tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşti. 

45 ülkeden 2250 firmayı ağırlayan, 250 binin üzerinde profesyonel ziyaretçi sayısı ile Avrupa’nın en etkili ve prestijli yapı ve inşaat fuarı olarak kabul edilen BAU 2019’da BTM standına gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu belirten BTM İhracat Müdürü Tolga Tokbaş; ziyaretçileri BTM’nin zengin ürün yelpazesiyle ve yenilikçi yalıtım teknolojileri ile buluşturma fırsatını yakaladıklarını vurguladı.

Tokbaş, BTM’nin yerel bazda ulaştığı kalite standardının uluslararası bazda da kabul gördüğünün BTM standına gösterilen ilgi ve alakadan net bir şekilde anlaşılabileceğini belirtti.

Ziyaretçiler, geniş ürün yelpazesiyle çözümler sunan BTM’nin  standında, BTM Polyplan sentetik su yalıtım membranlarını, BTM Bitüself kendinden yapışkanlı su yalıtım bantlarını, BTM Shingle, BTM Corrrubit çatı kaplama levhalarını, kendinden yapışkanlı su yalıtım membranı Renova UNO’yu ve BTMSEAL yeni nesil likit su yalıtım malzemelerini detay maketleri ile beraber inceleme fırsatı buldular.

BTM standının fuar süresince Avrupa ağırlıklı olmak üzere Dünya’nın birçok yerinden ziyaretçi ağırladığını belirten Tokbaş, “Her zamanki gibi kaliteli ürün ve profesyonel desteğin her daim hak ettiği ilgiyi eninde sonunda gördüğünü ve iştirak edilen fuarlarda görülen ilginin bunun en açık göstergesi olduğu ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894