• BIST 9068.98
  • Altın 2324.567
  • Dolar 32.3719
  • Euro 34.9559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Birbirinden Değerli Uşak Fotoğrafları Görücüye Çıktı

Birbirinden Değerli Uşak Fotoğrafları Görücüye Çıktı
Uşak Belediyesi ve 1 Kare Fotoğraf Sanatçıları Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri Foto Safari ilk etap fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Uşak Belediyesi ve 1 Kare Fotoğraf Sanatçıları Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri Foto Safari ilk etap fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. 

Foto Safari İlk Etap’ı 20 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında yapıldı ve 60 kursiyere sahada eğitim verildi. 25-26 Aralıkta ise safari fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi. Bugün itibariyle de fotoğraf sergisi ziyaretçilerine kapıları açtı. Tamamı Uşak’a ait olan fotoğraflar bir hafta boyunca Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenmeye devam edecek. Açılışa Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve sanatseverler katıldı.

Açılıştan önce konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’a ait değerlerin sergileneceği fotoğraf sergisinin açılışını yaptıklarını belirterek, “Bu oluşuma katkı veren Fotoğraf Sanatkarları Esnaf Odasına, 1 Kare Fotoğraf Sanatçıları Derneğine ve katılımcılara teşekkür ederim. Şehrimiz keşfedilmeyi bekleyen bir hazine gibi, tarihi ve doğal güzellikleri içinde barındırıyor. Kursiyerlerimizde bu değerleri fotoğraf olarak sergileyerek Uşak kamuoyuna sunuyor. Arkadaşlarımız başarılı bir işe imzalarını attılar. Mayıs ayı içerisinde de tarihi, kültürel ve doğal değerlerimizi profesyonel bir şekilde ortaya koyarak Ulusal Foto Maraton etkinliğini düzenlemeyi planlıyoruz” ifadesini kullandı.

Uşak Valisi Ahmet Okur ise, “Uşak’ın tanıtılması ve değerlerinin bilinmesi adına yapılan bu tür çalışmalar önemli yere sahiptir. Bizlerde turizm pazarında Uşak’ı en iyi şekilde tanıtarak en iyi noktalara getirme çabası içersindeyiz. 60 kursiyerimiz güzel fotoğraflar çektiler ve sertifikalarını alacaklar. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından kursiyerlere katılım belgeleri verildi ve serginin açılışı gerçekleştirildi. // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894