• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Bir Gün Değil Her Gün

Bir Gün Değil Her Gün
Bayraklı Belediyesi, hasta ve yaşlıların her zaman yanında olmaya devam ediyor. Yatalak hasta, engelli ve yaşlılara evde kuaförlük hizmeti veren Bayraklı Belediyesi, ayrıca bu vatandaşları evlerinden alıp, hastaneye götürüyor ardından tekrar evlerine bıra

Bayraklı Belediyesi, hasta ve yaşlıların her zaman yanında olmaya devam ediyor. Yatalak hasta, engelli ve yaşlılara evde kuaförlük hizmeti veren Bayraklı Belediyesi, ayrıca bu vatandaşları evlerinden alıp, hastaneye götürüyor ardından tekrar evlerine bırakıyor. Belli periyotlarda evlerini temizliyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yaşlı, hasta ve engellilerin yanında olduklarını belirterek, “Tüm büyüklerimizin 1 Ekim Yaşlılar Günü’nü kutluyorum. Belediye olarak bir gün değil her gün onların hizmetindeyiz” dedi.

İmkanlar dahilinde ihtiyaç sahiplerine destek olan Bayraklı Belediyesi, yaşlılara yönelik gerçekleştirilen evde bakım hizmetiyle gönülleri fethediyor. Uygulama kapsamında görevli bir kadın ve erkek kuaförü yaşlıların evine giderek saç, sakal tıraşı yapıp, kuaför hizmeti veriyor. Hizmetten faydalanmak isteyen yaşlı ve engelli vatandaşlar, Bayraklı Belediyesi Engelliler Merkezi’ni arayarak randevu alabiliyor. Ayrıca ağır hasta, yatalak ve engelli hastalara evde sağlık rehberliği hizmeti de veren Bayraklı Belediyesi, bu konuda da ihtiyaç sahibi ancak evlerinden çıkamayan ilçe sakinlerinin evlerine giderek, muayene edip, gerekli yönlendirmeleri yapıyor. Ayrıca, yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların evleri belli periyotlarla ekipler tarafından temizleniyor.

HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYORLAR 

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “İlçemizde bulunan yaşlılarımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Evde kuaför hizmeti verdiğimiz gibi ağır hasta, yatalak veya engelli olanları da belediye doktorlarımızca evde muayene ile gerekli kurumlara yönlendiriyoruz. Doktorlarımız yapılması gerekenler konusunda tavsiyelerde bulunuyor. Eğer gerekiyorsa; ambulans araçlarımızla da hastaneye transferlerini sağlıyoruz. Yine bu vatandaşlarımızın evleri ekiplerimiz tarafından temizleniyor. Onların memnuniyeti bizim için önemli. Onlar her şeyin en iyisini hak ediyor. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Her gün onların yanında olduğumu bilmelerini istiyorum” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894