• BIST 8987.31
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Bir Akıllı Kilit Sahibi Olmak İçin 4 Neden

Bir Akıllı Kilit Sahibi Olmak İçin 4 Neden
Günümüz dünyasında ihtiyaçlarımız sürekli değişiyor ve çözümlerimiz onlara bağlı bir şekilde evrilerek hayatımıza

Günümüz dünyasında ihtiyaçlarımız sürekli değişiyor ve çözümlerimiz onlara bağlı bir şekilde evrilerek hayatımıza uyum sağlıyor. Akıllı cihaz fenomeniyle birlikte akıllı kilit teknolojisi de insanların meşgul yaşam stiline ayak uydurarak ev veya ofislere erişim şeklini değiştiriyor. Günleri çok yoğun geçenler, çocukları hakkında sık sık endişelenen ebeveynler veya sadece rahatlığı arayan herhangi biri; kim olursanız olun akıllı kilitler günün ihtiyaçlarını kolaylaştırabilmek için harika bir fırsat. Yüksek güvenli kilitleme sistemlerinde dünya lideri olan Mul-T-Lock®, akıllı kilitlerin kimler için nasıl yararlı olabileceğini 4 maddeyle anlatıyor.

Günümüzde güvenilir oldukları düşünülmesine rağmen en iyi geleneksel kapı kilitleri bile yerini hayatı kolaylaştıran ve modern bir yaşama ayak uyduran akıllı kilitlere bırakıyor. Meşgul olanlar, akıllı telefonlarını ellerinden düşürmeyenler veya çocukları hakkında endişelenen ebeveynler başta olmak üzere aslında herkes için akıllı kilitlerin pek çok yararı mevcut. Yüksek güvenli kilitleme sistemlerinde dünya lideri olan Mul-T-Lock®, akıllı kilitlerin günümüz dünyasında hayatı nasıl kolaylaştırabileceğini 4 maddeyle anlatıyor.

HERKESİN BİR AKILLI KİLİDE İHTİYACI OLDUĞUNUN 4 GÖSTERGESİ

Akıllı kilitler, geleneksel kilitlere göre daha yenilikçi, akılcı ve kolay bir çözümdür. Kim olursanız olun, akıllı kilitler her gününüzü daha kolay, daha konforlu ve tabii ki daha akıllıca yaşamanız için üretilmiştir. Mul-T-Lock®, neden bir akıllı kilide sahip olmanız gerektiğini 4 maddede sıralıyor.

1. Hep meşgul müsünüz? O halde yeni arkadaşınıza “merhaba” deyin! Kaybedecek bir saniyesi bile olmayan, kafası dolu insanlar için kapıyı kilitlemeyi unutmak, anahtarı hatırlamadıkları bir yere bırakmak ya da ihtiyaç duyanlar için fazladan anahtar kopyalamayı unutmak utanılacak bir şey değildir ama can sıkıcıdır. Hiçbir soruna veya aniden çıkan işlere ayırabilecek vaktiniz olmadığı zamanlarda akıllı kilitlere başvurarak sık sık anahtarınızı düşünmekten kurtulabilir ve sizin gibi düşünen insanlar tarafından üretilen bu akıllı teknolojiyle evinize veya ofisinize rahatça girip çıkabilirsiniz.

2. Herkes gibi akıllı telefonunuza yapışık mı yaşıyorsunuz? Akıllı kilitler tam size göre! Eğer siz veya evinizdeki diğer kişiler gözlerini akıllı telefonlarından alamıyorsa akıllı kilitler mutlaka düşünmeniz gereken bir seçenektir. Bir akıllı kilide sahip olduğunuzda onu akıllı telefonunuzla ya da parmak izinizle kontrol ederek kapınızı kilitleyebilir veya açabilirsiniz. Mul-T-Lock®’un ENTR® akıllı kilitleme çözümüyle akıllı telefonunuzun ekranı üzerinden, kullanımı kolay bir uygulama ile evinize giriş yetkilendirmelerini yönetebilir ve mümkün olan en yüksek kontrol seviyesine ulaşabilirsiniz.

3. Milenyum çocuğu musunuz? Sizi gerçekten anlıyoruz. Günümüz dünyasında her şey birbiriyle bağlantılı ve bu yüzden biz de öyleyiz. Milenyum çocukları, arabamızın, telefonumuzun, ev aletlerinin ve evimizin bir akışın parçası olmasını istiyorlar. Rutin olarak her gün yaptığımız hareketlere ve kullandığımız araçlara erişimimizi basitleştirmek ve onu akıllı kilitler ve uygulamaları aracılığıyla diğer akıllı cihazlarla bağlantılı kılmak da böyle bir dünyada gitgide daha fazla yaygınlaşıyor. Her şeyi tek bir elden yönetmek ve ekran üzerinden kontrol edebilmek için hemen akıllı kilit kullanmaya başlayabilirsiniz.

4. Çocuklarının üzerine titreyen ve onlar için sık sık endişelenen ebeveynlerden biri misiniz? Çocuklarını korumak isteyen ve özellikle kendilerinin evde olmadıkları zamanlarda onlar için endişelenen anne babalar başta olmak üzere evlerine kimin girip çıktığını kontrol etmek isteyen her birimiz için akıllı kilitler doğru çözümdür. Akıllı bir kilit ile bir sürü yere ve kişiye fazladan anahtarlar teslim etmenize gerek kalmaz ya da kafanızda sürekli felaket senaryoları kurmazsınız çünkü sadece evinizde olmasını istediğiniz kişilere basitçe kullanabilecekleri erişim hakkı vermiş olursunuz. Bu kişiler, onlara sağlayacağınız ya da sisteme tanımlayacağınız parmak izleri aracılığıyla eve girebilirken siz de tek başınıza evinize kimin girip çıktığı hakkında tam yetki sahibi olabilirsiniz. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894