• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C

Bayramda Da Sofraların Vazgeçilmezi: Maden Suyu

Bayramda Da Sofraların Vazgeçilmezi: Maden Suyu
Bayramda Da Sofraların Vazgeçilmezi: Maden Suyu

Ramazanın sona ermesiyle birlikte herkesi bayram telaşı sarmaya başladı. Misafirler için tatlı ve hamur işlerinin hazırlanacağı bu özel günlerde sindirim problemlerine dikkat etmek gerekiyor. Ramazan sonrası vücudun sağlık dengesini tutabilmesi için yiyecek ve içecek seçimleri oldukça önemli.  Birdenbire bu gıdaları sık tüketmeye başlamak vücudumuzda sindirim sistemi problemleri ve kan şekerinin hızla yükselmesiyle çeşitli rahatsızlıklara yol açıyor. Bu tür rahatsızlıklardan kaçınmaya yönelik olarak uzmanlar vücut dengesinin korunabilmesi adına özellikle bayramda günde en az 2 şişe maden suyu tüketilmesini öneriyor.

Yükselen sıcaklık değerleri, bayram ziyaretlerinde ikram edilen ağır tatlılar, dikkat edilmezse vücutta çeşitli rahatsızlıklara yol açarak bayram sonrası pişmanlık yaratabiliyor. Asitli ve şekerli içeceklerin kan şekerini hızla yükseltmesi nedeniyle bayram ikramlarında maden suyu tercih edilmeli. 

VÜCUT DENGENİZ İÇİN GÜNDE EN AZ 2 ŞİŞE 

Bayramda vücut hassasiyetinin yüksek oluşu göz önüne alınarak gerçek bir mineral deposu ve sindirim dostu olan maden suyu tercih edilmeli. Bayramın yanı sıra günlük rutinde de en az iki şişe doğal maden suyu tüketilmesi insan sağlığını koruyor. Beypazarı Doğal Maden Suları içerdiği magnezyum, sodyum, potasyum gibi zengin mineral değerleri ile hem vücudun mineral dengesini koruyor hem de sindirimi kolaylaştırıyor. Bir şişe Beypazarı Doğal Maden Suyu içerdiği karbondioksit gazıyla, tok karnına içildiğinde sindirim sistemini uyarıyor. İnsan sağlığını dengeleyen bu içecek, sindirim kolaylığını sağlayan en etkili mineral deposu. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894