• BIST 9107.39
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Başkan Özbaş, Sarayköy’de Hizmet Destanları Yazıyor

Başkan Özbaş, Sarayköy’de Hizmet Destanları Yazıyor
Sarayköy 4 yılda 30 yılda yapılacak hizmetlere kavuştu. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın 4 yıl

Sarayköy 4 yılda 30 yılda yapılacak hizmetlere kavuştu. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın 4 yıl önce “Hemşehrilerimin hayallerini gerçekleştirmek için çalışacağım” sözlerinin ardından ilçede adeta bir hizmet seferberliği oluşturuldu. 

Geç kalınmış birçok hizmetin temellerini ilk yıldan atan Başkan Özbaş, Sarayköy halkı ile yeni hizmetleri buluşturdu. Sadece ilçenin yapısına yeni projeler katmakla kalmayan Başkan Özbaş, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak, onlara değer katacak hizmet kapılarını da açtı. Yapılan hizmetlerle dikkatleri üzerine çeken Sarayköy, vizyon şehir olma yolunda hızla ilerledi.

VİRANE GÖRÜNÜMÜ GİTTİ, İLÇEYE YAKIŞIR HALE GELDİ 

İl ve ilçe dışından gelen vatandaşların ilk ziyaret ettiği yer olan Sarayköy otogarı ilçeye yakışmayan bir görünümdeydi. Otogarda vatandaşlar çukur olan asfaltta yürüyemiyor, yağmurlu havada araç bekleyecekleri yer olmadığı için ıslanıyorlardı. Sarayköy, kapısı ve penceresi olmayan tuvalete sahip virane olmaya yüz tutmuş otogara 2015 yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla veda etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayköy Belediyesi’ne devredilen Sarayköy Otogarı günümüz şartlarına uygun modern alanlarıyla ilçeye yakışır hale geldi. 

Sarayköy hayallerini gerçekleştirirken hiç akıllarda olmayan projelere de kapılarını açtı. Sarayköy, birçok şehirde olmayan 30 km’lik doğal gaz hattına kavuştu. Sarayköy’de 2. etap doğal gaz çalışmaları biterken 3. etap için çalışmalar devam ediyor. İlçede birçok vatandaş doğal gazdan yararlanıyor.  

SARAYKÖY BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ SANAT CAMİASININ DİKKATİNİ ÇEKTİ 

Sarayköy’de yapılan hummalı proje çalışmalarının sonunda Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ne kavuşan ilçe 30 yıl sonra Denizli ilçeleri arasında ilk sıralarda gösteriler sinema salonuna kavuştu. 400 kişilik sinema, tiyatro, nikah ve toplantı salonu, 1 kütüphane, 1 fuaye, sergi salonu, 1 fotoğraf stüdyosu, 1 eğitim ve dans okulu, 1 atölye ile otoparktan oluşan Kültür Merkezi, eğitim, kültür ve sanatın yuvası haline geldi. 

İlçenin gözde mekanlarından biri haline gelen kültür merkezinin dış duvarına asılan dev led ekran ile Türkiye’de sayılı şehirlerin hayata geçirdiği yazlık sinema etkinlikleri gerçekleştirildi. Ayrıca Kültür Merkezi sanat camiası tarafından dikkatleri üzerine çekmiş, Ünlü Oyuncu Turgay Tanülkü Sarayköy’ü ziyaret etmişti. 

SARAYKÖY BELEDİYESİ KAPALI PAZAR YERİ

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın 2014 yerel seçimlerinde ilçe halkına söz verdiği projelerden biri olan Sarayköy Belediyesi Modern Kapalı Pazar Yerini kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Geçmişte ciddi sorunlara neden olan semt pazarını kaldıran Başkan Özbaş, yerine modern kapalı pazar yeri yaptı. İlçede daha önce sokak aralarına kurulan semt pazarında hijyen sorunlarının yanı sıra pazarcı esnafı ve alış veriş yapan vatandaşlar için de sağlıklı koşullar bulunmuyordu. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tüm bunlara Denizli’nin en büyük kapalı pazar yeri olan Sarayköy Kapalı Pazaryeri projesi ile son verdi. Artık vatandaşlar kışın çamurdan, yağmurdan; yazın güneş ve tozdan kurtularak alış veriş yapmanın keyfini yaşıyor.

İLÇEYE YAKIŞIR PAÜ SARAYKÖY MESLEK YÜKSEKOKULU BİNASI 

Sarayköy halkının uzun yıllar özlemle beklediği üniversite de Başkan Özbaş ile ilçe halkına kavuşturuldu. Öncelikle 3 katlı bir binada oluşturulan PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu’nu kendi kampüsünde olmasını isteyen Başkan Özbaş, bu kez üniversite binası için kolları sıvadı. Turan Mahallesi’ndeki 100 dönümlük arazide yeni bir Meslek Yüksekokulu binası yapımı için Başkan Özbaş ve PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ tarafından protokol imzalandı. Sarayköy Belediyesi’nin imkânlarıyla 4 milyon liraya mal olacak olan üniversite binası çalışmalarında sona yaklaşıldı.

EĞİTİM İÇİN İLK KEZ SARAYKÖY’DE HAYATA GEÇTİ

Sarayköy Belediyesi ilçede ilkokul, ortaokul veya ortaöğretim öğrencilerinin ödev ve projelerine ilişkin araştırmalar yaptığı, öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yürütüldüğü Sosyal Etkinlik Merkezi'ni hayata geçirmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'yle protokol imzaladı. Denizli ilçeleri arasında ilk kez Sarayköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği Sosyal Etkinlik Merkezi’nde yüzlerce gencin eğitimlerine alanlarında uzman öğretmenlerle destek veriliyor.

SARAYKÖY TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMI

Sarayköy’ün en büyük yatırımlarından biri Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü’nün altyapı hamlesi oldu. Sarayköylü vatandaşların modern bir alt yapıya kavuşması için alt yapı atağı başlatıldı. 75.000 metre içme suyu, 86.000 metre kanalizasyon ve 30.000 metre yağmur suyu hattı ile 4.000 metreküplük içme suyu deposu yapımına başlandı. Altyapı çalışmalarında yüzde 97’lik alanın bittiği kısa zamanda bitecek olan altyapı çalışmasıyla ilçenin nezih bir üst yapıya kavuşacağı belirtildi. 

ATIL BİNA YENİLENDİ SANAT, KÜLTÜR VE EĞİTİM MERKEZİ OLDU  

Büyük projelere imza atan Başkan Özbaş, Atatürk Mahallesi’nde tinercilerin meskeni haline gelen atıl binayı yenilettirerek ismini Gençlik Merkezi koydu ve ilçe gençlerinin hizmetine sundu.

Türkiye’nin en hızlı ilerleyen TOKİ şantiyesine sahip Sarayköy’de 410 TOKİ konutları projesi 1 yılda tamamlanıyor. İlçeye kazandırılan yeşil alanlar, parklar gibi saymakla bitmeyen projelerde vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmakta düşünülmüş. Sarayköy Belediyesi evde ücretsiz hemşire ve berber hizmeti, evde temizlik hizmeti, cenaze hizmetleri, hasta ziyaretleri, yeni doğan bebek ziyaretleri, asker ziyaretleri ile vatandaşların her anında yanında oluyor.  /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Akhisar'a Çifte Bahar30 Nisan 2019 Salı 10:22
  • Serkan Kaya Manisalıları Büyüledi29 Nisan 2019 Pazartesi 15:48
  • Muradiye’nin Deresi Sağlıklı Hale Getiriliyor29 Nisan 2019 Pazartesi 15:40
  • Boyalı’da Kilit Parke Taş Uygulamaları Başladı29 Nisan 2019 Pazartesi 15:02
  • Yakup Koç’tan Başaran’a Tebrik Ziyareti29 Nisan 2019 Pazartesi 14:24
  • Kaynak Başından 4 Metrelik Kunduz Çıktı29 Nisan 2019 Pazartesi 13:36
  • Fettah Can Şarkılarıyla Mest Etti29 Nisan 2019 Pazartesi 13:28
  • Mesire Emeği Geçenler İçin Mevlit Okundu27 Nisan 2019 Cumartesi 12:05
  • Zorlu’dan Başkan Ergün’e Ziyaret27 Nisan 2019 Cumartesi 12:05
  • Festival Sokak Gösterileriyle Renkleniyor27 Nisan 2019 Cumartesi 11:59
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894