• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Başkan Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Filiz’i Ağırladı

Başkan Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Filiz’i Ağırladı
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Necip Filiz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

BAŞKAN ERDOĞAN, AK PARTİ İL BAŞKANI FİLİZ’İ AĞIRLADI

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Necip Filiz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Başkan Uğur Erdoğan, heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Denizli ekonomisi ve Denizli Ticaret Odası faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

15 bin 575 üyesiyle Denizli Ticaret Odası’nın Denizli’nin en büyük sivil toplum kuruluşu konumunda olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, “30 meslek grubu ve 100 alt meslek dalını temsil eden 172 kişiden oluşan Meslek Komitesi, 71 kişilik Meclisi, 11 kişilik Yönetim Kurulu ve 46 çalışanı ile Denizli’nin en çok üyeye sahip meslek kuruluşudur. Denizli Ticaret Odası, Denizli’de ekonomik hayatı doğrudan ve dolaylı etkileyebilecek her konu ve gelişmeye önem vermekte, genel anlamda Denizli’nin her şeyiyle ilgilenmektedir.” dedi.

Denizli ekonomisinde önemli gelişmelerin yaşandığına dikkat çeken Erdoğan, “2016 yılı Temmuz ayı sonu itibariyle ilimize yönelik düzenlenen yatırım teşvik belgesi sayısı 73, teşvikli yatırım tutarı 337 milyon TL’dir. Bu teşviklerin 7’si hizmet, 21’i imalat ve 40 adedi enerji, 4’ü madencilik ve 1’i de tarım sektörü için alınmıştır. Bu da bizlere Denizli’de yatırım yapıldığını kanıtlamaktadır.” diye konuştu.

Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin öncülüğünde Denizli’de daha fazla ve farklı katma değeri yüksek teknoloji yoğun alanlarda bir AR-GE merkezi gibi çalışacaklarını aktaran Erdoğan, Denizli Ticaret Odası olarak Denizli’yi üst noktalara taşınmanın gayreti içinde olacaklarını sözlerine ekledi.  

Başkan Erdoğan’a “hayırlı olsun” dileklerini ileten AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Ticaret Odası’nın verilerinin önemli olduğunu ifade ederek, “İlk sivil toplum kuruluşu ziyaretimiz Denizli Ticaret Odasına olmuştur. Denizli Ticaret Odası birçok alanda hizmet vermektedir. Sizin başkanlığınızda yeni işlere, yeni projelere imza atılacağına ve daha iyi hizmetler verileceğine inancımız tamdır. Ekonomi Bakanımız önderliğinde sivil toplum kuruluşları aynı çatı altında toplanarak Denizli Platformu adı altında Denizli için birçok hizmetlere imza atılmıştı.” şeklinde konuştu./Ege Basın Grubu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894