• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Başkan Doğruer’den Sosyal Tesis Atağı

Başkan Doğruer’den Sosyal Tesis Atağı
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer tarafından ilçeye kazandırılan Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesisleri, hizmete girdiği günden itibaren ziyaretçi akınına uğruyor.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer tarafından ilçeye kazandırılan Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesisleri, hizmete girdiği günden itibaren ziyaretçi akınına uğruyor.

Kınık Belediyesi ardı ardına açtığı sosyal tesisler ile adeta atağa kalktı. İlçenin sosyal yaşamında büyük bir ihtiyacı karşılayan Aquapark sosyal tesislerinden sonra hizmete giren Delez Yaşam Vadisi adeta Kınık’a nefes oldu.

Kınık Belediyesi, 24 bin metrekare üzerine tesis edilen Delez Yaşam Vadisi’nde, seyir terası, mangal ve semaver alanları, yürüyüş yolları, oyun alanları, fotoğraf köşeleri, 800 metrekare kapalı alanda 3 katlı çok amaçlı salonları ile hizmet veren Belediye Sosyal Tesisi ve 200 metrekare kapalı alanda Teras Kafe ile misafirlerini ağırlıyor.

Açıldığı günden itibaren, İlçe halkı yanı sıra çevre ilçelerden gelen ziyaretçilerin uğrak yeri haline gelen yaşam vadisi vatandaşa nefes aldırıyor.

Vatandaşların göstermiş olduğu ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğruer “İlk dönemimizde ilçemizin acil ihtiyaçlarını karşılamak için ekonomik yatırımlar yaptık. Seçildiğimiz günden beri hemşerilerimize verdiğimiz sözlere sadık olduk. Elbette onlarda bize sadık oldular. İkinci dönemimizde, ilçemizin sosyal yaşamına katkı sağlayacak hizmetleri önceledik ve bunu hayata geçirdiğimiz birçok tesis ve organizasyon ile gösterdik. Delez Yaşam Vadisi sadece bir piknik alanı değil; ilçe halkının ailece eğlenebileceği, dışarıdan gelen misafirlerini ağırlayabileceği bir tesis. Açılır açılmaz bu kadar çok ziyaretçi alması ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

İzmir Kalkınma Ajansı’nın yüzde 50 hibe desteği ve Kınık Belediyesi’nin öz kaynakları ile yapılan tesis, 3 milyon liraya mal oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894