• BIST 9524.59
  • Altın 2492.843
  • Dolar 32.5552
  • Euro 34.7123
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Başkan Bakıcı’dan Yoğun Bayram Mesaisi

Başkan Bakıcı’dan Yoğun Bayram Mesaisi
Başkan Bakıcı’dan Yoğun Bayram Mesaisi

Selçuk Belediyesi Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde mesaisini bayramlaşmaya ayırdı. Belediye personelleriyle başlayan mesai, ilçedeki sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, huzur evi sakinleri ve Selçuk Şehit aileleri ziyaretiyle sona erdi. 

Vasıtalar Amirliği’nde başlayan bayramlaşma töreni sonrasında Başkan Bakıcı Belediye Hizmet Binası’nda da Selçuk Belediyesi personeliyle bayramlaştı. Havuz Restoran’da protokol üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma sonrasında Başkan Bakıcı Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’ni ve şehit ailelerini de ziyaret etti. 

HAKKINIZ ÖDENMEZ
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı bayramlaşma törenleri kapsamında ilk olarak Vasıtalar Birimi’ni ziyaret etti. Burada belediye personeliyle bir araya gelen Başkan Bakıcı; “ Sizlerin varlığı bizim için çok önemli. Bunu her defasında ifade ediyorum. Sahada yağmur, çamur demeden çalışan sizlersiniz. Herkesin aldığı helaldir ama sizin aldığınız bir kat daha fazla değerlidir. Hakkınız ödenmez” dedi.

BELEDİYEYİ SAHİPLENMEK İLÇEYİ SAHİPLENMEKTİR
İkramiyelerini almayan işçilerin de ikramiyelerini en kısa zamanda ödeneceğini belirten Başkan Bakıcı; bütün çalışanlarımıza sahip çıkıyoruz. Tıpkı çalışanlarımıza sahip çıktığımız gibi yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza da sahip çıkarak; bayramlarını en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Çalışmalarınızla belediyeyi sahipleniyoruz. Belediyeyi sahiplenmek ilçeyi sahiplenmek demektir. Hepimiz birlikte biriz. Aynı anlayıştayız. Burada bir mutluluk varsa hepimize aittir. Bir hüzün varsa hepimize aittir. Bir çalışanımız sıkıntı içerisindeyse ona sırtımızı dönmeye hakkımız yoktur. Hepinize ailenizle birlikte geçireceğiniz iyi bir bayram dilerim” diyerek sözlerini noktaladı. 

Vasıtalar Amirliği’ndeki bayramlaşma törenine katılan Belediye İş Sendikası Çevre Belediyeler Şube Başkanı Burçin Şahin de işçilerin bayramını kutlarken; işçi ikramiyeleri konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı Başkan Bakıcı’ya teşekkür etti. 

HUZUREVİ VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Selçuk Belediye Hizmet Binası’nda çalışan personelle de bayramlaşan Başkan Bakıcı; “Bayramlar kardeşliği getiriyor, barışı getiriyor.  “Görevimiz ilçeye hizmet etmek; ilçe halkını memnun etmektir. Belediye personeli olarak her birinize ilçemize yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederim” dedi. 
Havuz Restoran’da gerçekleşen bayram törenine ise Selçuk Kaymakam Vekili Ahmet Ali Barış, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Cumhuriyet Savcısı Gökhan Emre Albay,  Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Alptuğ Aydınlı, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, meclis üyeleri ve daire amirleri katıldı. Burada bir konuşma yapan Selçuk Kaymakam Vekili Ahmet Ali Barış; “Bayramlar hepimiz için çok özel günler. İnsanların sevgiyle muhabbetle birbirine sarıldığı, küslüklerin ortadan kalktığı günlerdir. Ben hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

Havuz Restoran’da gerçekleşen kutlamanın ardından Başkan Bakıcı, Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’nin yanı sıra Şehit ailelerinden Bahtiyar Üyücü ve yakın zamanda vefat eden Selçuklu Gazi Selim Ertana’nın eşi Mesude Ertana’yı ziyaret etti. // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894