• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 19 °C

Aşk Dolu Sevgililer Günü Agora Alışveriş Merkezi’ndeydi

Aşk Dolu Sevgililer Günü Agora Alışveriş Merkezi’ndeydi
Agora Alışveriş Merkezi 14 Şubat Sevgililer Gününe özel etkinliklerle unutulmaz anılara ev sahipliği yaptı.

Agora Alışveriş Merkezi 14 Şubat Sevgililer Gününe özel etkinliklerle unutulmaz anılara ev sahipliği yaptı. Ziyaretçilerin alışveriş keyiflerine keyif katacak etkinlik ve kampanyaları sürdürmeye devam eden Agora Alışveriş Merkezi, Sevgililer Günü haftası için etkinlikleri ile ziyaretçilerine her zaman olduğu gibi Agora ayrıcalığını yaşattı. 

18 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ “SEMİH KERPİÇÇİLER VE ORKESTRASI” İLE AŞK ŞARKILARI AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDEYDİ…
18 Şubat Cumartesi günü İzmir’in başarılı gruplarından “Semih Kerpiççiler ve Orkestrası” canlı performansları ile Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine unutulmaz bir konser vererek kulakların pasını sildiler. Sevgililer Günü haftasına özel olarak gerçekleşen geçmişten günümüze en çok sevilen Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve İngilizce aşk şarkılarını seslendiren“Semih Kerpiççiler ve Orkestrası”, Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine unutulmaz bir gün yaşattı.

BİRBİRİNDEN MUHTEŞEM HEDİYELER SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE AGORA CARD’LILARIN OLDU!
1- 14 Şubat tarihleri arasında en çok alışveriş yapan Agora Card sahipleri birbirinden romantik ve keyifli hediyeleri sevgilileri ile paylaştılar. Sevgililer günü kampanyası kapsamında en çok alışveriş yapan ilk 5 kişi muhteşem hediyelerin sahibi oldu. 1- 14 Şubat tarihleri arasında Agora Card ile en çok alışveriş yapan ilk 2 kişi; Ilıca Otel’de çift kişilik rüya gibi bir tatil ve Ziynet Sali ile Gala Gecesi kazanma şansını yakaladı. Birbirinden güzel sürpriz hediyeler ile sevgililer günü haftasına renk katan Agora Alışveriş Merkezi, sevgililer günü kampanyasında en çok alışveriş yapan 3., 4. ve 5. kişilere ise Agora Kitchenette’te romantik bir akşam yemeği hediye etti. 

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Agora Alışveriş Merkezi olarak ziyaretçilere özel etkinlik ve kampanyalar ile keyif dolu bir Sevgililer Günü haftası yaşattıklarını belirterek; kendilerini özel ve ayrıcalıklı hissetmeleri için Agora Alışveriş Merkezi’ne özel kampanya ve etkinliklere devam edeceklerinin müjdesini verdi. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894