• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Aliağalı iş insanı Salih Yiyitalp’ten Aile Sağlığı Merkezi

Aliağalı iş insanı Salih Yiyitalp’ten Aile Sağlığı Merkezi
Aliağalı hayırsever iş insanı Salih Yiyitalp tarafından Aliağa’da yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi için İzmir Valiliği’nde protokol imzalandı.

Aliağalı hayırsever iş insanı Salih Yiyitalp tarafından Aliağa’da yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi için İzmir Valiliği’nde protokol imzalandı.

Aliağalı iş insanı Salih Yiyitalp tarafından Aliağa Yeni Mahalle’de yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi için İzmir Valiliği'nde protokol düzenlendi. Düzenlenen protokol imza törenine Vali Yavuz Selim Köşger, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş, Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özkan Orhun ve Salih Yiyitalp katıldı. 

Vali Köşger, Aliağa’ya Aile Sağlığı Merkezi kazandırılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek Yiyitalp ailesine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş da yapılacak Aile Sağlığı Merkezi hakkında bilgiler verdi. Anne ve babası ‘Sema –TevfikYiyitalp’ adına Aile Sağlığı Merkeziyaptırmak istediğini belirten Yiyitalp “İlçede ihtiyaç olan ne ise onu yapalım istedik. Aliağa her geçen gün göç alarak büyüyen bir kent. Kentimizde bulunan Aile Sağlığı Merkezleri’nde yoğunluk var. İlçemizde nüfus yoğunluğu en fazla olan mahallelerden biride Yeni Mahalle. Köylerimizin de bu mahallemize yakınlığından dolayı buraya bir Aile Sağlığı Merkezi yapma kararıaldık.Projesi hazırlanıyor, 9 aile hekiminin görev yapacağı sağlık tesisinin biran önce inşaatına başlayıp, en kısa sürede teslim etmek istiyoruz.Yardım ve destekleri için Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger’e, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. M. Emre Erkuş’a, Aliağa Kaymakamımız Zekeriya Güney’e, Aliağa İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Özkan Orhun’a ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından, Aliağa’da, mülkiyeti hazineye ait Sağlık Bakanlığına tahsisli, 2.554 metre kare yüzölçümüne sahip taşınmaz üzerine yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi yapımına ilişkin protokol, Vali Yavuz Selim Köşger, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ve hayırsever iş insanı Salih Yiyitalp tarafından imzalandı.  Yakın zamanda yapımına başlanacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nde 450 metrekare kapalı alanda 9 aile hekimi sağlık hizmeti verecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894