• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

Aliağa Spor, Bornova Deplasmanında 3 Puanla Tanıştı

Aliağa Spor, Bornova Deplasmanında 3 Puanla Tanıştı
Şampiyonluk yarışında İzmir Süper Amatör Ligi’nin en iddialı takımlarından olan Aliağa Spor, Bornova deplasmanında 3 puanla tanıştı.
BORNOVA BELEDİYESPOR 0 – 2 ALİAĞA SPOR FK
 
Şampiyonluk yarışında İzmir Süper Amatör Ligi’nin en iddialı takımlarından olan Aliağa Spor, Bornova deplasmanında 3 puanla tanıştı. 
 
Ligin 4.haftasında Bornova Belediyespor’un konuğu olan Aliağa Spor, 5.dakikada Muhammet Sak ve 79.dakikada Umut Akkal’ın kaydettiği gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Geride kalan haftalarda aldığı beraberliklerle hanesine sadece 2 puan yazdırabilen Aliağa Spor, 3 puan parolası ile çıktığı Bornova Belediyespor deplasmanında ilk galibiyetini aldı. Sarı siyahlılar aldığı galibiyetle puanını 5’e çıkartarak ligde 8.sıraya yükseldi. Bornova Belediyespor ise 4 puanla 11.sırada kaldı.
 
Aliağa Spor, ligin ilk mücadelesinde Poyracık Bilir Altayspor’a konuk olmuş ve karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlanmıştı. Ligin ikinci haftasında Yamanlar Esenspor’u konuk eden Aliağa Spor, sahadan golsüz beraberlikle ayrılmıştı. Aliağa Spor, ligin 3.haftasını ise bay geçti.
 
Aliağa Spor, lig yarışından kopmamak adına son derece önemli olan Bornova Belediyespor deplasmanına 3 puan hedefi ile çıktı. Sarı siyahlı ekip Bornova İlçe Sahasında oynanan karşılaşmaya hızlı başladı. Sarı siyahlılar maçın henüz 5.dakikasında Muhammet Sak’ın penaltıdan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Taraftar grubu Yeniçerilerinde yoğun desteğini arkasına alan Aliağa Spor, maç boyunca tempoyu istediği gibi yönetti. Baskılı ve üstün oyununu rakibine kabul Aliağa Spor, 79.dakikada oyuna sonradan dahil olan Umut Akkal’ın kaydettiği golle farkı 2’ye çıkardı. Maçta başka gol olmayınca 90 dakika Aliağa Spor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.    
 
Zor bir deplasmandan önemli bir galibiyet çıkarttıklarını belirten Aliağa Spor Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “Ligin başından buyana iyi ve etkili futbol oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Bornova Belediyespor bu açıdan bizim için çok önemli karşılaşmaydı. Maça iyi hazırlandık ve 3 puan için motive olduk. Oyuncularım sahada iyi bir futbol ortaya koydu. Oynadığımız oyunla galibiyeti hak ettik. Oyuncularımı sergiledikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum. Taraftarımız da bizi yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca yaptığı tezahüratla bize büyük güç verdi. Bundan sonra önümüzdeki karşılaşmalara odaklanacağız ve galibiyet serilerine başlayacağız” dedi.
 
 
4.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
 
Bornova Belediyespor 0 - 2 Aliağa Spor FK
 
Halilbeylispor 1 – 0 Güzeltepe Gençlikspor
 
Bornova 1881 Spor 1 – 0 Özçamdibispor
 
Foça Belediyespor 3 - 1 Denizspor
 
Çamdibi Altınokspor 2 – 5 Yamanlar Esenspor
 
Kınık Belediyespor 1 - 1 Poyracık Bilir Altayspor /EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894